Riemen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Riemen

Koop je riem voordelig bij My Jewellery. Wij hebben leuke ibiza riemen die je look helemaal afmaken. Shop hier alle ibiza mode, van kleding tot sieraden. Met leuke opvallende kleurtjes, coins en franjes.

Een riem heeft niet alleen een functionele functie. De riem is een fashion item die je look helemaal afmaakt. Bekijk de leuke ibiza riemen van My Jewellery. Deze mooie bewerte riemen mogen niet in jou collectie ontbreken. De riemen zijn afgewerkt met verschillende materialen. Muntjes, kraaltjes, opgestikte patronen en studs. Dit is een super unieke riem die je moet hebben. Combineer de riem met een basic top zodat hij meer opvalt! Nieuw is de pompon belt. Dit is een super fashionable handmade riem die je om je heupen kunt knopen. Aan het uiteinde heeft de riem pompons en spiegeltjes.

Maak je basic outfit speciaal

Is jou look net iets te saai voor een leuk festivalletje? Bekijk hier dan eens de pompon belt, dit is een mooie ibiza riem met pompons en munten. Wij waren gelijk verkocht toen we deze riem zagen. Je kunt de riem op verschillende manieren dragen. Om je taille, om je heupen of zelfs over je hoed! Draag de riem om je taille en je kunt een wijdvallende jurk een glamorous edge meegeven. De riem kan een basic broek een fashionable uitstraling geven. Je kunt je riem eigenlijk overal op dragen! Dus combineer erop los.

Koop bij je Ibiza riem ook een leuke sjaal om je look helemaal af te maken en match deze met een van de leuke fashionable zonnebrillen van My Jewellery. Leuke dames sjaals koop je in onze webshop. Er zijn veel leuke verschillende modellen met aztec of neon prints verkrijgbaar. Combineer met een van de leuke tassen van My Jewellery. My Jewellery heeft een groot aanbod sieraden. Maak een keuze uit de vele ibiza armbandjes, kettinkjes, enkelbandjes of ringen. Veel verschillende modellen en kleurtjes.