Velvet jurkjes

Filter
Kleur
Prijs
Maat
Trends

Velvet, wij zijn er helemaal weg van

Als er een trend is die er dit jaar echt uitspringt, dan is het wel de velvet trend! Je ziet velvet overal terugkomen. Op de catwalk, bij bekende modellen en bekendheden en natuurlijk in de winkels.

Wij zijn gek op dit leuke zachte trendje. Maar wat is velvet nu precies? Velvet is eigenlijk een andere naam voor velours of fluweel. Fluweel is doorgaan wat lichter van stof, velvet is wat dikker. Perfect voor deze winter dus! Velvet is een zachte glanzende stof waarbij katoenen lusjes worden geweven, hierdoor ontstaan aan de bovenkant korte pluizige polen. En dat is nou precies wat er zo heerlijk zacht aanvoelt!

Fluweel werd vroeger als luxe gezien en dat gevoel krijgen wij er eigenlijk nog steeds wel bij. Vroeger werd deze stof alleen gespot bij de rijkere families, maar tegenwoordig zie je velvet overal in terug komen. Fluwelen jurken,  velvet tops, velvet sweaters en zelfs velvet schoenen! Velvet kleding is helemaal on-trend!

Fluwelen jurken voor een romantische vintage look

Vind in onze webshop de prachtigste velvet jurkjes. Je kunt ze shoppen in alle kleuren en ze zitten super mooi en vrouwelijk. Daarbij voelt het velours stofje natuurlijk ook nog eens heerlijk aan! Dit jurkje moet jij in je kast hebben hangen! Dit stofje geeft elke outfit een romantische en vintage feeling. Velvet stof komt het beste uit in mooie donkere diepe tinten zoals grijs, groen, navy en roze. Als je ook helemaal weg bent van de velvet trend, bekijk dan eens onze pagina met alle velvet items op een rijtje. Zo heb je een mooi overzicht met velvet kleding en velvet accessoires bij elkaar.

Combineer velvet stoer of juist chique

De echte fashion girl heeft een aantal velvet items in haar kast hangen. Combineer bijvoorbeeld je velvet top met een paar stoere biker boots. Met velvet kun je eindeloos door combineren. Met een van de velvet items uit onze shop, kom jij sowieso als een chique dame in een mooi jurkje voor de dag, of kies juist voor een stoere look met een velvet top en leren legging. Combineer niet teveel velvet met elkaar, een item is genoeg om als echte it-girl voor de dag te komen!

Als jij helemaal weg bent van de fluwelen jurk, dan ben jij vast ook fan van onze super populaire suedine jurkjes. Deze zitten ook super vrouwelijk en zijn gemaakt van een heerlijk zacht stofje dat net weer even anders oogt dan de fluwelen stof.

Vind verschillende leuke jurkjes in onze shop. Ben jij nog op zoek naar een feestjurkje, dan zit je bij My Jewellery helemaal goed. Mooie metallic jurken, romantische kanten jurkjes of opvallende pailletten jurkjes. De keuze is enorm groot.  Ook super mooi, velours gecombineerd met kant, wauw!