Tops & Truien

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Trendy tops en truien vind je hier!

Tops, truien en sweaters kunnen eigenlijk met alles gecombineerd worden. Ga je meer voor een stoere outfit? Kies dan voor een ripped jeans met een sweater. Wil je het wat hipper? Dan is een top of sweater uit onze city collectie misschien meer iets voor jou. Voor een zomers lookje kies je een oversized sweater in combinatie met onze leuke espadrilles. Om je outfit identiek te maken combineer je je outfit met een ketting met letter of onze initial rings.

Trend alert: velvet, velours, fluweel

Een absolute trend is het dragen van velvet stoffen. Het dragen van velvet is al even een trend, maar nu kunnen ook wij er niet meer om heen. Velvet geeft je outfit een chique touch en is ook nog eens erg zacht. Perfect voor een party! Maar ook als je in het dagelijkse leven een velvet top draagt op een jeans maakt dit je outfit super fashionable. Omdat wij geen genoeg kunnen krijgen van deze trend bieden wij niet alleen tops aan in de velvet stof maar ook chokers, tassen en zelfs sneakers! Mocht je liever geen velvet top dragen dan kan je in ons assortiment ook nog de velvet flared pants vinden. Het dragen van een flared pants is een enorme trend en door de fluwelen stof een uber trend! Wat erg trendy is, is om all the way velvet te gaan. Dit kun je doen door bijvoorbeeld onze velvet top te matchen met dezelfde kleur velvet flared pants. Mocht je dit too overrated vinden dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om in details te treden door het kiezen van sieraden met velvet. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze velvet bags of velvet chokers! 

Maak je outfit romantisch met flared tops

Nog geen ruffle item in je kast hangen? Ruffles en flared mouwen maken je outfit sierlijk en vrouwelijk, een perfect item voor een stijlvolle outfit! In ons assortiment vindt je de superromantische sweaters met een ruffle mouw. Door het strikje om de mouw wordt er een subtiele bell sleeve gecreëerd. Dit item mag zeker niet in jouw kast ontbreken aangezien deze trend nog heel erg aan het groeien is! Combineer hem met sieraden om je outfit compleet te maken. Ben je naar een iets luchtigere flared top op zoek? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Nu het voorjaar is aangebroken mogen we onze schouders weer laten zien en dat betekend maar één ding, het is tijd voor off shoulder tops! Combineer onze flared off shoulder top met verschillende bangles, en een mooie ketting om je look af te maken!  

Losse kraagjes voor onder je trui 

Heb je onze losse kraagjes al gezien? Je kunt ze eindeloos combineren om jouw look fashionable te maken. Hoe leuk staan de losse kraagjes onder onze sweaters?! We houden van looks die basic lijken maar dat stiekem helemaal niet zijn! Losse kraagjes geven je outfit net weer even een andere twist en zijn perfect voor wanneer jij netjes de deur uit moet.