Pagina
per pagina
  1. Witte crop top met ruffels en strikdetail
    Witte crop top met ruffels en strikdetail
  2. Witte basic crop top met korte mouwen
    Witte basic crop top met korte mouwen
    Vanaf € 29,99
  3. Witte top met koordjes en flared mouwen
    Witte top met koordjes en flared mouwen
    Vanaf € 35,99
  4. Witte top met strikjes en ruffle kraag
    Witte top met strikjes en ruffle kraag
    Vanaf € 35,99
  5. Witte top met rib en babylock
    Witte top met rib en babylock
    Witte top met rib en babylock Witte top met rib en babylock is beschikbaar in 3 kleuren Beschikbaar in 3 kleuren
    Vanaf € 29,99
  6. Witte top met ruffles en koordjes
    Witte top met ruffles en koordjes
  7. Witte top met strikjes en pofmouwen
    Witte top met strikjes en pofmouwen
  8. Witte tanktop muse
    Witte tanktop muse
    Vanaf € 22,99
  9. Witte cut-out top
    Witte cut-out top
    Vanaf € 39,99
  10. Witte top met terry strepen
    Witte top met terry strepen
    Witte top met terry strepen Witte top met terry strepen is beschikbaar in 2 kleuren Beschikbaar in 2 kleuren
    Vanaf € 29,99
  11. Witte blouse met kanten details
    Witte blouse met kanten details
  12. Witte top met structuur & ruffles
    Witte top met structuur & ruffles
    Witte top met structuur & ruffles Witte top met structuur & ruffles is beschikbaar in 3 kleuren Beschikbaar in 3 kleuren
    Vanaf € 27,99 Normale prijs € 39,99
  13. Wit vest met rib structuur
    Wit vest met rib structuur
    Wit vest met rib structuur Wit vest met rib structuur is beschikbaar in 4 kleuren Beschikbaar in 4 kleuren
    Vanaf € 25,19 Normale prijs € 35,99
  14. Witte paisley print top met smock & ruffles
    Witte paisley print top met smock & ruffles
    Vanaf € 25,19 Normale prijs € 35,99
  15. Witte kanten top met pofmouw
    Witte kanten top met pofmouw
  16. Witte top met kant
    Witte top met kant
    Witte top met kant Witte top met kant  is beschikbaar in 2 kleuren Beschikbaar in 2 kleuren
    Vanaf € 19,99
  17. Crème hooggesloten top met spaghettibandjes
    Crème hooggesloten top met spaghettibandjes
  18. Witte off-shoulder top met rib structuur
    Witte off-shoulder top met rib structuur
    Vanaf € 20,99 Normale prijs € 29,99
  19. Witte crop top met bloemen embroidery
    Witte crop top met bloemen embroidery
    Vanaf € 18,19 Normale prijs € 25,99
  20. Witte off-shoulder top met ruffles
    Witte off-shoulder top met ruffles
  21. Witte off-shoulder top met embroidery
    Witte off-shoulder top met embroidery
    Vanaf € 27,99 Normale prijs € 39,99
  22. Witte top met gekleurde bloemen print
    Witte top met gekleurde bloemen print
    Vanaf € 27,99 Normale prijs € 39,99
    • CO2 neutrale verzending
    • 27 boutiques in Nederland!
    • star 8.7/10 score Feedback Company
  23. Witte linnen top met tapes
    Witte linnen top met tapes
  24. Witte top met structuur & plooien
    Witte top met structuur & plooien
    Vanaf € 27,99 Normale prijs € 39,99
  25. Witte kanten top met ruffle
    Witte kanten top met ruffle
    Vanaf € 27,99 Normale prijs € 39,99
  26. Witte crop top met linnen look
    Witte crop top met linnen look
    Vanaf € 27,99 Normale prijs € 39,99
  27. Witte top met kant & ruffle mouw
    Witte top met kant & ruffle mouw
    Vanaf € 25,19 Normale prijs € 35,99
  28. Witte jacquard top met ruffles
    Witte jacquard top met ruffles
    Vanaf € 25,19 Normale prijs € 35,99

0/0 producten

Witte tops shoppen bij My Jewellery

De modekleuren van dit jaar liegen er niet om, dit jaar draait het om een mooie mix van colour blocking en neutrale kleuren. Hoewel een kleurrijke zee van tops fenomenaal klinkt zijn de welbekende zwarte en witte topjes one of a kind. Witte topjes zijn onvervangbaar, wij van My Jewellery denken er gelukkig ook zo over en hebben een rijk gevuld assortiment aan de allerleukste witte tops van dit moment voor jou klaarstaan. We hebben witte topjes met pofmouwen, met volant, met kant, witte wrap tops, verschillende halslijnen en ga zo maar door. Er zit vast een mooi wit topje tussen voor jou! Met een witte dames top kun je eindeloos veel verschillende looks creëren. Heb jij vaak last van outfit stress? Dan is een wit topje echt een wannahave voor jou! Met slechts een paar witte topjes geef je jouw garderobe een update en heb je altijd een wit topje om te combineren met een broek of rokje. Een witte top is namelijk jouw solid base die je de ene prachtige look naar de andere voorschotelt. Het leven lacht je hoe dan ook toe door de freshness die de witte topjes uit ademen! Wat je ook zoekt, bij My Jewellery zit je goed. Naast witte topjes hebben we namelijk nog veel meer verschillende soorten en kleuren tops & T-shirts in het assortiment. Denk aan ruffle tops, tops met korte mouwen, tops met lange mouwen, singlets en T-shirts met print. Of ga je toch liever voor een kleurtje? Dan hebben we ook blauwe tops, groene tops, lila tops en roze tops.

Een witte top dames combineren

Sta jij voor je kledingkast en kan je niet kiezen of weet je gewoon echt niet wat je aan moet trekken? Met een witte top dames zit je altijd goed. Daarnaast kun je een wit topje ook nog eens heel gemakkelijk combineren. Daarom is het een must om een paar witte tops in je garderobe te hebben. Combineer een wit topje met schouderstukken met een jeans en boots voor een everyday kinda look of draag een witte party top zoals een glitter top of festival top op een hippe rok voor een avondje uit. Een witte geborduurde top is erg leuk om met een boho rokje of kort broekje te dragen naar het strand. Of wat dacht je van een witte wrap top met flared pants met bloemenprint? Super leuk voor een picknick in het park! Een wit topje met volantmouwen en een romantisch rokje maken de perfecte outfit voor een date. Maak jouw witte top dames een stukje eleganter door er een blazer overheen te dragen of draag hem gewoon lekker basic zonder iets extra’s. De combinaties zijn eindeloos en everything is possible met een wit topje! Je kunt natuurlijk ook voor een all white outfit gaan, gedurfd, maar altijd binnen de lijntjes kleuren is ook niet alles dus trek je stoute schoenen aan en rock je witte outfit van top tot teen. Een witte top dames is zo te kneden dat de top bij iedere gelegenheid aansluit, ideaal als je jouw favoriete witte top iedere dag wilt dragen.

Witte topjes voor ieder seizoen

My Jewellery heeft witte topjes voor ieder seizoen. Het aanbod bevat namelijk zowel witte topjes met korte mouwen als witte topjes met lange mouwen. Maar wie zegt dat witte tops met korte mouwen alleen in de lente en zomer gedragen kunnen worden? My Jewellery heeft de leukste jassen & blazers om over je witte topjes heen te dragen. Kies voor een spijkerjasje in het voorjaar en ga voor een warme winterjas in de winter. My Jewellery heeft ook fijne tussenjassen die je over je witte top dames in de herfst kunt dragen, zo maak je het dragen van een witte top al een stuk toegankelijker. In de zomer kun je een knoopje in je witte top leggen om zo een witte crop top te creëren. Een witte top met lange mouwen kan ook gemakkelijk in de zomer gedragen worden wanneer je kiest voor een wat lossere, soepelvallende top. Neem bijvoorbeeld onze witte wrap top met ruffles. Deze witte top heeft ook een V-hals, wat het extra luchtig maakt. Een wit topje met col is juist perfect voor de koudere maanden. Je hebt natuurlijk ook veel verschillende tinten wit waarmee jij je witte top dames gegarandeerd mee op kunt spicen. Door jezelf helemaal te omringen met witte kleding maak jij je eigen juist flets, ook in de zomer, dus breng wat kleur in de strijd in combinatie met een witte top of creëer wat dimensie door te spelen met verschillenden tinten wit. Jij zult er het hele jaar fashionable uitzien met de witte topjes van My Jewellery! Geen wit topje kunnen vinden? Bekijk dan eens onze witte T-shirts. Daar vind je witte items met en zonder print!

Style jouw witte top af met sieraden

Een wit topje is de perfecte basis voor jouw look en is daarom onmisbaar. Voor sommige oogt een witte top dames al snel te saai, maar een wit canvas is op verschillende creatieve manieren op te pimpen! Er zijn dan ook zoveel mogelijkheden met een witte top dames. Style jouw witte top af met mooie zilveren sieraden of gouden sieraden. Draag jij een basic wit topje? Combineer deze dan met een opvallende statement ketting. Heeft jouw witte top dames veel details, zoals een crochet top? Ga dan voor een minimalistische ketting. Je kunt ook meerdere kettingen met elkaar dragen. Vooral bij een wit topje met open hals is dit erg leuk, omdat je necklace party zo extra opvalt. Het gehele jaar bestaat uit vrolijkheid, ook als de donkere dagen van het jaar aanbreken. Een beetje kleur kan je witte top dames dus wel gebruiken! Gekleurde armbanden will to the job en geven de vrolijkheid door aan je gehele outfit. Ga voor een leuk boho armbandje of kies voor armbanden met gekleurde kralen. Naast sieraden kun je ook nog accessoires bij je witte top dames dragen om de look helemaal af te maken. Denk aan een scrunchie, tas of riem. Heb jij al een idee hoe jij jouw witte top af gaat stylen? Wij zijn erg benieuwd! Vergeet jouw outfit met witte top dames dan ook zeker niet te delen op social media.