Hart

OVER ONS

My Jewellery is in 5 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel & een online community die haar weerga niet kent. Dagelijks inspireert My Jewellery honderdduizenden vrouwen via social media & via meer dan 400 fysieke partnerstores. De on-trend, eigenwijze stijl die je terugziet in de accessoires & aanverwante artikelen is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snelwisselende collectie & kwalitatief zeer goede items zorgen voor een groeiende populariteit & een trouwe fanbase.

 

My Jewellery biedt diverse eigen collecties. Zo is de handmade Gold-lijn met edelstenen, waarin de iconische statement ringen centraal staan een begrip geworden. Diverse bekende Nederlanders (Linda de Mol, Wendy van Dijk) zijn gespot met deze opvallende ring. De fashion collectie met trendy sieraden worden wekelijks aangevuld met nieuwe items van het moment. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan bijzondere accenten en materiaalcombinaties. De stainless steel sieraden & horloges zorgen ervoor dat oneindig mixen & matchen bij My Jewellery mogelijk is.

 

Eigen ontwerpen zijn ook terug te vinden op telefoonhoesjes, tassen en kleding. My Jewellery zorgt wekelijks voor nieuwe fashion finds geselecteerd op de laatste (online) trends.

 

Sharon Hilgers is het creatieve & ondernemende brein achter My Jewellery. Samen met haar gepassioneerde team maakt zij stap voor stap haar dromen waar.

Sharon stond in de halve finale van de Shell liveWIRE awards, ze werd gevraagd door RTL Boulevard als sieradenexpert en is o.a. genomineerd voor Sprout 25 meest succesvolle ondernemers onder de 25 jaar & de VIVA400 lijst met vrouwelijke ondernemers.

 Wekelijks verschijnt My Jewellery in de meest toonaangevende magazines van Nederland .