Hart

RETOURNEREN

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij My Jewellery heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. 

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief de pakbon en een ingevuld retourformulier naar onderstaand adres:

 

My Jewellery

Postbus 1770

5200 BV ’s-Hertogenbosch

 The Netherlands

 

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de betelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. My Jewellery staat erom bekend retourzendingen snel af te handelen.

Houd er rekening mee dat My Jewellery retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

 

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening. 


Hoe kan ik een artikel omruilen?

Wil je een item omruilen, omdat de kleur of maat niet goed is? Geen probleem, volg onze normale retourprocedure maar geef op de pakbon of op een apart bijgesloten briefje aan welk item je wit ruilen en voor welke maat en/of kleur. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen tegen een ander artikel van dezelfde prijs.

Houd er rekening mee dat artikelen snel uitverkocht raken en het dus niet altijd meer mogelijk is om je item te ruilen. Indien dit het geval is nemen wij contact met je op om een gepaste oplossing te vinden.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Neem contact op met klantenservice@my-jewellery.com, op werkdagen zorgen wij binnen 24 uur voor een passende oplossing.

Krijg ik het totaal betaalde bedrag retour?

Na ontvangst van je retourzending, storten wij het bedrag direct terug op de (bank)rekening/creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. De verzendkosten worden alleen vergoed wanner de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.

Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening!