Quote bangles

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stalen armbanden met een quote, de musthave armband van dit moment

Als je aan My Jewellery denkt, dan denk je direct ook aan de quote bangles. Een armband met tekst is super persoonlijk en die koop je niet alleen voor jezelf, om jezelf aan momenten of gebeurtenissen te herinneren, maar ook als cadeau. Vriendinnen quotes moet je namelijk altijd bij je dragen en een leuker cadeautje kunnen wij ons bijna niet bedenken.

Een tekst armband kun je kopen in de kleuren zilver, rose of goud. De quote armband is gemaakt van stainless steel, dus gaat ook nog eens super lang mee en verkleurd niet. Stalen armbanden zijn niet meer weg te denken uit onze collectie.

Speciale quotes voor lieve vriendinnetjes

Een armband met tekst is niet alleen een super origineel cadeau, maar je geeft ook iets waar een betekenis achter zit. Wat dacht je van de quote “hope deam live”  of als speciaal gebaar voor een vriendinnetje die een nieuw avontuur aangaat “say yes to new adventures”. “Little star” is ook een erg populaire quote maar de nieuwe smalle bangle “she believed she could so she did”, is echt helemaal on-trend. Laat weten dat je trots op iemand bent, deze bangle zegt zoveel meer dan woorden. Erg inspirerend vinden wij de quote “ Because when you stop and look around life is pretty amazing”.  Wij zijn ook leuke samenwerkingen aangegaan, met onder andere Lief Leven. Erg trots zijn wij dan ook op deze bangles. De teksten zijn in een mooi sierlijk lettertype geschreven. Uit deze samenwerking ontstonden natuurlijk mooie quotes zoals “ Blote voeten wilde haren, ik wil avonturen sparen”. Iedere bangle heeft een eigen verhaal. Zoek je dus nog een mooi cadeau met betekenis, dan is de quote bangle het perfecte cadeautje.

Quotes bangles gecombineerd met fijne armbanden en kralen armbanden

In de webshop van My Jewellery vind je veel armbanden voor dames. Van stalen armbanden tot kralen armbanden en ook nog eens super leuk om te mixen en matchen met elkaar.

Stalen sieraden zijn eigenlijk perfect om ieder seizoen te dragen, ze verkleuren niet dus ideaal in de zomer omdat je er lekker alles mee kunt doen. Wij vinden het namelijk erg vervelend als onze sieraden verkleuren door water of vocht. Dat zal je met de stainless steel sieraden van My Jewellery zeker niet gebeuren.

Laat de armparty maar beginnen en combineer verschillende quotes en zilveren, gouden of rose kleurige bangle armbanden met elkaar.  De armbanden sluiten door middel van een handig kliksysteem, waardoor je de armband ook niet gemakkelijk zult verliezen. Op zoek naar mooie bijpassende sieraden, bekijk dan onze sieradencategorie. Waar je ook van houdt, er is voor iedereen wel iets moois te vinden en natuurlijk altijd on-trend.