My Jewellery telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Telefoonhoesjes kopen bij My Jewellery

Niemand kan tegenwoordig nog zonder telefoon, hij zit zo’n beetje aan onze hand vast geplakt. Logisch dat het telefoonhoesje dan ook een echt fashionitem is geworden. Er zijn ontzettend veel verschillende telefoonhoesjes verkrijgbaar, maar de leukste vind je toch wel bij My Jewellery!

Maak je telefoon nog leuker met een telefoonhoesje van My Jewellery. Smartphone hoesjes met verschillende printjes voor verschillende mobiele telefoons koop je in onze webshop.  Allemaal op maat verkrijgbaar. Natuurlijk bieden smartphone hoesjes ook een bescherming. Hoe voorzichtig je vaak ook bent, een telefoon valt wel eens en dan kun je beter een super leuk telefoonhoesje van My Jewellery om je telefoon hebben!

My Jewellery verkoopt backcover hoesjes van eigen merk. Onze smartphone is altijd bij ons en die bescherm je dan ook met alles wat je hebt! Deze My Jewellery smartphone hoesjes beschermen de achterkant en zijkanten van je telefoon. Het zijn extra dunne hoesjes die je telefoon nauwelijks dikker maken en lekker in de hand liggen, ook niet onbelangrijk toch? Selfies maken is nu nog leuker want de hoesjes zien er super leuk uit. Dit accessoire belemmert het scherm niet en hebben uitsparingen zodat knoppen en aansluitingen vrij te gebruiken zijn.

Transparante telefoonhoesjes

Erg populair is het transparante telefoonhoesje met verschillende vormen er op. Veel modebloggers zijn gespot met transparante telefoonhoesjes waar grappige figuurtjes op staan. Wij hebben hier direct op ingespeeld en telefoonhoesjes ontworpen. Ook erg populair zijn de intitial gsm hoesjes. De hoesjes zijn doorzichtig en hebben een letter op de achterkant. Jij bepaalt zelf welke letter dit is. Het is super leuk om een eigen initiaal op je telefoonhoesje te hebben!  Alle letters van het alfabet zijn verkrijgbaar. Voor komend seizoen zijn onze jungle en cactus hoesjes erg leuk. Of ga jij liever voor een hoesje met een leuke quote? Van de My Jewellery telefoonhoesjes word je gewoon vrolijk!

Naast super leuke accessoires verkopen wij natuurlijk ook sieraden. Loop nooit een modetrend achter en bezoek regelmatig onze webshop. WIj brengen jou op de hoogte welke trends je niet mag missen! Erg populair zijn de minimalistische kettinkjes. Deze kan je makkelijk combineren met meerdere verschillende leuke kettingen. Op zoek naar super trendy oorbellen? Of je nu op zoek bent naar minimalistische oorbellen of statement oorbellen die net wat meer opvallen, wij hebben voor ieder wat wils. Bij iedere outfit hebben wij een leuk setje oorbellen die gemakkelijk te combineren zijn met elkaar en andere sieraden.