Elodie is 27 jaar, komt uit Marseille en heeft een grote passie voor mode en digitale communicatie. Ze heeft marketing en communicatie gestudeerd met een specialisatie in mode. Op dit moment is ze blogger, journalist en communicatie consultant.
www.elodieblogmode.fr

 

 My Jewellery favorite
De armbanden van Les Cleias in zilver en goud.

Grijsgedraaid nummer
Moeilijk om te kiezen, ik luister eigenlijk de hele dag muziek ! Maar op dit moment ben ik een grote fan van het nummer Brain van Banks.


Typisch ik..
Uitgaan om iets te gaan drinken met mijn vriendinnen terwijl ik mezelf heb voorgenomen dat ik maar een uurtje blijf en uiteindelijk ga ik pas weg tegen de tijd dat de zon weer op komt.

Favoriete gerecht
Ook dat is een moeilijke keuze, ik eet veel burgers maar niet als in junkfood. Ik denk dat ik dan toch raclette zou zeggen (soort kaas) Ik ben gek op kaasfondue en het is ook echt super gezellig altijd om het met vrienden te doen.


Favoriete fashion item
Ik heb een grote passie voor jassen! Mantels, blazers en kleine jasjes zijn stukken waar ik echt een fortuin aan uit kan geven. Anders hoeden, daar heb ik echt een fetisj voor.

Goud, rose of zilver?
Het merendeel van mijn sieraden collectie bestaat uit gouden juwelen, echter draag ik veel grijze kleding tijdens de winter en dan draag ik voornamelijk zilveren sieraden.


Favoriete stad 
Marseille uiteraard, ik ben wel een beetje chauvinistisch. De stad waar ik me het meest aangetrokken door voel is denk ik Tel Aviv, modern, feestelijk en levendig.

Lekkerding
Ik ben al sinds mijn tiende verliefd op Leonardo DiCaprio.