Holiday trend: Mix and match!

Het is december! Daarmee is het tijd om na te denken over je party outfit(s). Zoals elk jaar is 2015 omgevlogen (bizar!), dus is de kans groot dat je nog helemaal geen tijd hebt gehad om na te denken over je outfit tijdens de feestdagen. Nu word je wel overspoeld met feestcollecties, maar dat zijn er inmiddels zoveel, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben al een grote trend voor je gespot waar je de aankomende feestdagen niet mee in de mist kan gaan! Het gaat om het combineren van feestelijke, vrouwelijke items met casual, stoere stukken. Denk aan een paillettenrokje met een grof gebreide trui en stoere laarsjes. Laat je inspireren en shop je favoriete items!

 

 

Hoe mooi is het om deze metallic rokjes te combineren met een grove trui of sweater. Of ga voor een gestreept shirt voor een extra casual vibe!

 

Vergeet je outfit niet af te stylen met mooie, statement sieraden, zoals een trio Gold ring en ons limited horloge. Wil je je outfit naar een nog stoerder niveau tillen? Dan mogen een leather look jackje en stoere biker boots niet ontbreken! 

 

 

Pailletten mogen niet ontbreken in een party collectie! Zo gezegd, zo gedaan en wij zijn super blij met deze super feestelijke rokjes. Combineer ze met een sweater voor dé casual-chique look!