Ze zitten al een hele tijd in onze vaste collectie, zijn altijd al bestsellers geweest en blijven een favoriet bij ons! We hebben het dan over de prachtige quote bangles. De tijdloze pareltjes zijn drie jaar geleden voor het eerst uitgebracht in een brede variant. Een poosje later werd er een nieuwe collectie gelanceerd met smallere bangles en nieuwe quotes.

Elk jaar zijn ze rond de feestdagen erg gewild, onze fabriek draaide al overuren, maar afgelopen november was het zelfs zo dat er een wachtlijst stond voor deze items. Dat is ook niet zo raar, aangezien ze óveral mee te combineren zijn: met je horloge, met elkaar of juist met allerlei andere armbandjes!

Alle bangles zijn verkrijgbaar in het zilver, rosé goud en goud. De quote collectie van brede en smalle bangles werd al gauw uitgebreid met de open bangles en de coin en bar bracelets. Alle items zijn échte My Jewellery armbanden, ontworpen door Sharon. Maak jij eigen unieke quote armparty met jouw favoriete quotes! Combineer één kleur of kies juist voor de verschillende kleuren. Vooral goud en zilver zijn prachtig bij elkaar!