De feestmaand begon meteen goed: begin december bereikten we 100.000 likes op Facebook! Inmiddels zijn het er nóg meer en wat zijn wij trots! Nog een mijlpaal: je kon ons in december vinden op een behoorlijk aantal billboards op verschillende stations. We moesten wel even twee keer knipperen toen we het zagen hoor ; ) 


Door alle hoeveelheden bestellingen door hadden we gelukkig nog wel tijd om Sinterklaas te vieren met onder andere een chocoladeletter. Die was nog nog niet op (stiekem wel) of de kerstboom stond al op ons HQ. Ook het hondje van collega Anique was goed in de kerstsfeer, hij vond het zelf alleen niet zo´n succes. Het was inmiddels tijd voor de party collectie! Heb jij nog leuke items gescoord en gedragen tijdens de feestdagen? Deel ook je outfit op instagram, vinden wij leuk : )

 

Deze maand hadden wij maar liefst 3 keer iets leuks met het prachtige magazine L’officiel! Wij stonden in het magazine, online stond een artikel over onze boutique en in de brand boutique mochten wij magazines uitdelen met een leuke aanbieding! 


 Je had één week de kans om de handgemaakte initial armbandjes te bestellen. Heb jij er een kunnen scoren? En ben je al langs geweest bij onze brand boutique in Den Bosch? Het is zeker de moeite waard, want je kan lekker snuffelen tussen al onze leuke items én je vindt er exclusieve items, die alleen in de winkel worden verkocht! Er was zoveel vraag naar en het mocht ook eigenlijk niet ontbreken, maar sinds afgelopen maand hebben wij giftcards!


Ook zijn we in december niet onopgemerkt gebleven door andere magazines. Heb je ons afgelopen maand gespot? Wij bladerden namelijk vol trots door de Linda, Grazia, VT Wonen en Wendy!


Good times: het kerst teamuitje! De high wine was uiteraard een succes, hoe kan het ook anders : ) Daarnaast ging Sharon richting de zon en was het tijd om Oud & Nieuw te vieren! Wij zijn klaar voor een nieuw jaar met mooie uitdagingen, ontmoetingen en herinneringen!