Met 2016 in het verschiet, blikken we graag nog even terug op afgelopen jaar. 2015 heeft weer voor enorm veel leuke uitdagingen en mooie momenten gezorgd! Bedankt voor dit prachtige jaar!

 

Het hele jaar door is My Jewellery op de radar van verschillende media. Toch blijft het iedere keer weer bijzonder om een publicatie te zien! In 2015 waren we onder andere te vinden in het prachtige blad van Wendy van Dijk (én ze droeg onze quote armbandjes!). Daarnaast zijn we genomineerd door Shell voor de livewire awards omdat My Jewellery zo innovatief is, en heeft Sharon voor de KVK 100 vragen beantwoord over ondernemen!

 

Eén van de leukste dingen om te doen is om jullie te belonen met mooie prijzen! Afgelopen jaar deden we dan ook niet anders en gaven in maart een weekend naar Ibiza weg en kon er, ter ere van de opening van onze eigen boutique, €400,- shoppingmoney gewonnen worden! Ook bestond 2015 uit enorm veel weekdeals, happy hours en kortingscodes. 

 

Het is altijd afwachten hoe nieuwe items ontvangen worden, maar wát zijn wij overrompeld door alle positieve reacties en de hoeveelheden bestellingen! De limited watches die in oktober werden gelanceerd waren in no time uitverkocht en zijn zelf massaal gepre-ordered! 

 

Internationaal heeft My Jewellery ook niet stilgezeten. Wij waren onder andere te vinden op Ibiza met een eigen shop-in-shop bij Patchwork. Daarnaast stonden we op de Parijse beurs en is er een reisje gemaakt naar Istanbul voor iets spannends voor volgend jaar!

 

De My Jewellery caravan is afgelopen jaar veel op pad geweest! Wij zijn een lijstje festivals afgegaan (o.a. Pacha festival, 7th Sunday, Pinkpop en Guilty Pleasure) met flashtattoos, een fotobooth en natuurlijk allerlei leuke items uit onze festival-collectie. We zijn ook heel productief geweest in de zomer: begin september werd het nieuwe design van My Jewellery gelanceerd met een nieuwe look op de site én een eigen t-shirt en sweater lijn!

 

Dé tv-vrouw van Nederland droeg dit jaar maar liefst drie keer een item van ons! Super trots kijken wij hierop terug. 

 

Online zitten wij geen minuut stil, maar ook offline was 2015 een mooi jaar. In april organiseerden wij bijvoorbeeld een VIP dag op onze HQ. Daar kon iedereen een kijkje nemen op ons kantoor, shoppen in de sample sale en workshops volgen. In november was het tijd voor één van de spannendste dingen van afgelopen jaar: de opening van onze eigen brand boutique in Den Bosch! 

 

We lieten het bijna zomaar aan ons voorbij gaan, maar begin december was het tijd voor champagne: de teller op Facebook stond namelijk op meer dan 100.000 likes!