Hart

BETALEN

Welke betaalmethodes accepteert My Jewellery?

Bij My Jewellery kun je op de volgende manieren betalen:

- iDeal
- PayPal (incl. overboeking)
- Bancontact / Mister Cash
- Giropay
- Fashioncheque / VVV Giftcard
- Afterpay

Voor een snelle bezorging raden wij aan te kiezen voor een directe betaalmethode zoals iDeal, Afterpay of PayPal, bestellingen geplaatst met deze methoden worden direct verzonden. 

Indien je in het bezit bent van een (persoonlijke) kortingscode dient deze voor het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd. Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen.

Betalen met AfterPay

AfterPay voert voor My Jewellery het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met Fashioncheque/VVV Giftcard

Wanneer je in het bezit bent van een Fashioncheque of een VVV Giftcard kun je ook hiermee je bestelling betalen. Het is ook mogelijk een deel van je bestelling te betalen met deze optie. Als je je bestelling wilt retourneren krijg je het bedrag op dezelfde manier terug. Je ontvangt een nieuwe Fashioncheque of je kunt kiezen voor een tegoedcode van My Jewellery. De Fashioncheque of VVV Giftcard is dus niet in te wisselen voor geld. Je ontvangt een e-mail met deze opties, zodra je je bestelling hebt geretourneerd. 

Hoe gebruik ik een kortingscode?

Zodra je je winkelwagen hebt gevuld en doorgaat naar kassa verschijnt er een overzicht waar je onder andere je gegevens invult. Rechts van deze pagina kun je je bestelling controleren & indien je in het bezit bent van een kortingscode kun je deze gebruiken door in de checkout de code in te voeren in het scherm couponcode en vervolgens te klikken op toepassen. De code wordt automatisch doorgevoerd.

Korting op korting is helaas niet mogelijk. Om die reden zijn uitgegeven kortingscodes niet geldig in combinatie met andere kortingscodes en/of afprijzingen in bijvoorbeeld de Sale.