MY JEWELLERY BRAND BOUTIQUE

 

Niks leukers dan een dagje shoppen met je vriendinnen. Om die reden is het sinds november 2015 mogelijk de eerste Brand Boutique van My Jewellery te bezoeken. In één van de gezelligste straten van Den Bosch vindt je de boutique geïnspireerd op de grote wereldsteden. 

 

Afgelopen weekend hebben wij al veel lieve meiden en dames mogen ontvangen in de Brand Boutique. De roze loper ging uit en The Little Cupcake Shop had weer voor heerlijke cupcakes gezorgd.

 

De sieraden en accessoires van My Jewellery worden in de boutique zo mooi gepresenteerd, dat wij er zelf ook enorm hebberig van worden. Wij hebben al een aantal mooie setjes gecreëerd, maar je kan in de winkel zelf ook iets leuks samenstellen. Naast een uitgebreide collectie aan sieraden kun je in onze Brand Boutique uiteraard ook terecht voor de leukste fashion finds, een zorgvuldig samengestelde collectie uit Parijs & Milaan. Zo kun jij je complete outfit samenstellen!

 

In de Brand Boutique wordt je geholpen door één van de lieve My Jewellery meiden. Zij staan voor je klaar voor persoonlijk stijladvies en zorgen ervoor dat je aankopen mooi worden ingepakt. Ook kun je gratis je aankopen van de webshop bij de Brand Boutique retourneren. Scheelt je weer verzendkosten ;).

 

Wist jij trouwens dat we items uitbrengen die alleen in de Brand Boutique te krijgen zijn en niet online? Een extra reden voor een bezoekje aan Den Bosch! De Brand Boutique is geopend van donderdag tot en met zondag en kan je vinden op de Kruisstraat nummer 16a in Den Bosch. Kom jij binnenkort ook eventjes gezellig langs?