My Jewellery Boutique Maasticht 

Sint Amorsplein 16
6211 GT Maastricht

Maandag - 12.00 - 18.00

Dinsdag - 10.00 - 18.00

Woensdag - 10.00 - 18.00

Donderdag - 10.00 - 21.00

Vrijdag - 10.00 - 18.00

Zaterdag - 10.00 - 18.00

Zondag - 12.00 - 17.00


In de meest historische stad van Nederland is onze 5e boutique geopend, namelijk in Maastricht! Deze boutique is anders dan alle andere boutiquen die je van ons bent gewend. Met een oppervlakte van maar liefst 265m2 en een geheel ander interieur geïnspireerd op Londen, kijk je je ogen uit!

Maastricht staat bekend om zijn historische gebouwen en bourgondische leven. Limburgers houden ervan om lekker te eten en een wijntje te drinken. Ze doen dit dan ook graag op het plein waar onze boutique is gevestigd, namelijk op het St. Amorsplein!

My Jewellery winkel Maastricht

My Jewellery Maastricht; Expect the unexpected

Je kunt onze boutique vinden vanuit het station, door eerst door Wyck te lopen. Wyck staat bekend om zijn heerlijke eettentjes. Hier kunnen de buikjes goed gevuld worden, zodat je klaar bent voor een goede shopdag of shopweekend in Maastricht. Ook kom je in Wyck al veel leuke en aparte boetiekjes tegen. Door de Oude Brug over te lopen kom je uit in het centrum van Maastricht. Onze boutique bevindt zich in een van de zijstraten van de Kleine Straat en Grote Straat, waar alle grote winkelketens zich bevinden. De zijstraat heet “Achter het Vleeshuis” waar je de leukste boetiekjes van heel Maastricht vindt. Wanneer je deze straat uitloopt kom je uit op het Sint Amorsplein, waar je gegarandeerd de bourgondische Limburgse sfeer proeft! Pak hier lekker een terrasje en kom vervolgens onze boutique binnen, die je zal verrassen door haar schoonheid!

Dit is onze grootste boutique tot nu toe en heeft een bijzondere combinatie van een industriële en vrouwelijke look. Het open plafond en de stalen kledingrekken geven de ruimte een stoer en krachtig uiterlijk. Deze gecombineerd met mooie vintage vitrines, roze en petrolkleur betegelde muren, roze fluwelen banken en marmeren toonbanken. Hierdoor krijg je een prachtige vrouwelijke en luxueuze look. Daarnaast zorgt de grote hoeveelheid planten alsnog voor een huiselijke sfeer. Er staan drie eilanden vol met sieraden, accessoires en kleding. Met andere woorden: je raakt hier nooit uitgekeken!

My Jewellery boutique Maastricht

Tussen het shoppen door bieden wij een lekker drankje aan

Voor de mannen bieden wij graag een kopje koffie of cappuccino aan bij onze bar, waar ze meteen kunnen rond neuzen in onze kleine, maar fijne mannencollectie van Mr. Jewellery. Natuurlijk bieden wij jou ook een kopje koffie of fruitwater aan. Met al dat shoppen is het natuurlijk belangrijk om gehydrateerd te blijven ;-).

In onze boutique kun je terecht voor een geheel nieuwe look van top tot teen of gewoon voor een mooi sieraad. Natuurlijk willen onze stylisten je hier zo goed mogelijk bij helpen. Gastvrijheid, professionaliteit en natuurlijk gezelligheid staat hoog bij ons in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat jij met een goed en voldaan gevoel de winkel verlaat!

Winkelen in Maastricht bij My Jewellery

Ook kun je bij ons terecht voor cadeautjes voor je vriend(in), moeder, oma, tante, noem maar op! Wij hebben de mooiste sieraden, accessoires en kleding voor een hele leuke prijs en verschillende prijscategorieën. Mocht je nou niet weten wat je voor haar wil kopen? Dan kun je haar een Giftcard cadeau doen. Op deze Giftcard kun je ieder gewenst bedrag zetten en wij zullen deze natuurlijk zo mooi mogelijk voor je inpakken! Op deze manier kan zij met eigen ogen onze bijzondere boutique aanschouwen.

My Jewellery Maastricht

Onze boutique is erg ruim, maar wij vinden het belangrijk iedere klant persoonlijk te benaderen! Wij (een ontzettend enthousiast team) kunnen dan ook niet wachten om jou te mogen ontmoeten in onze boutique. Tot snel in Maastricht!