Page
per page

    0/0 products

Juwelen volgens de laatste trends

Juwelen, het item waar wij vrouwen helemaal lyrisch van worden. Waar anderen altijd het idee hebben dat we al meer dan genoeg hebben, vinden wij dit niet het geval. My Jewellery heeft een uitgebreide collectie aan juwelen en daarom kun jij altijd blijven variëren. Of je nu op zoek bent naar zilveren juwelen of gouden juwelen, My Jewellery heeft het. Het fijne aan de sieraden van My Jewellery is dat deze geheel volgens de laatste modetrends zijn. Het aanbod variërt van de meest on trend kettingen tot aan de mooiste subtiele oorbellen. Er zit dus altijd wel iets voor je tussen. Wat je stijl ook is, je vindt altijd een passend sieraad om het te onderstrepen. Naast trendy sieraden vind je bij My Jewellery ook een groot aanbod aan tijdloze sieraden die je overal bij kunt combineren. Ben je iemand die houdt van sieraden met kralen, steentjes, quotes of sieraden met een persoonlijke betekenis? Dan ben je bij My Jewellery aan het goede adres. Iedere dag zorgt My Jewellery ervoor dat je er helemaal in stijl bij kunt lopen.

Shop de mooiste juwelen online

De little black dress wordt in één klap een blikvanger met een opvallende halsketting, of glinsterend paar oorbellen. Spice je casual outfit up met een mooi horloge of een subtiele armband. Juwelen maken elke outfit gewoon net even leuker. Het fijne aan de sieraden van My Jewellery is dat ze bijna allemaal gemaakt zijn van roestvrijstaal, dit houdt in dat jouw favoriete sieraad niet verkleurt. Super fijn dus! Hou je wel van sieraden, maar heb je geen idee hoe je deze moet combineren? We’ve got your back! Ben jij een type waar het niet zo opvallend hoeft te zijn? Ga dan voor minimalistische juwelen, wil je deze toch wat spannender maken dan is het leuk om verschillende subtiele sieraden te combineren, want minimalstische juwelen zijn de key tot succes! Ben jij meer een basic type? Ga dan voor simpele oorringen en armbandjes in dezelfde kleur. Zo is je outfit één geheel & kun je toch afwisselen met een heleboel sieraden.

Gouden- & zilveren juwelen bij iedere outfit

De mooiste juwelen shop je online bij My Jewellery en of je nu op zoek bent naar gouden- of zilveren juwelen, je vindt het allemaal bij My Jewellery. Sieraden maken de vrouw & My Jewellery zorgt ervoor dat jij dagelijks een nieuwe dosis inspiratie op dit gebied kunt op doen. Weet je niet of je een goud of zilver type bent? Dan helpen wij je graag verder. Heb jij bruine ogen en gouden tinten in je haar? Dan heeft je huid meestal een warme ondertoon en staan gouden juwelen mooier. Heb je groene of blauwe ogen en askleurige tinten in je haar? Dan heeft je huid vaak een koele ondertoon en staan zilveren juwelen mooier. Breidt je sieradenstash uit naar een mooie collectie met jouw favoriete sieraden in jouw lievelingskleur. Draag vooral de sieraden die je zelf het mooiste vindt, want dat is het allerbelangrijkste.

Juwelen met een boodschap

Juwelen zijn nog leuker wanneer ze een speciale boodschap voor je hebben. Denk bijvoorbeeld aan initial sieraden. Deze letter sieraden hebben vaak een speciale betekenis en symboliseren je eigen naam of die van een geliefde. Een ketting met letter kun je ook dragen als de volwassen variant van de ‘bff ketting’. Draag de initiaal van je beste vriendin en laat je beste vriendin die van jou dragen. Elk sieraad vertelt haar eigen verhaal en welk verhaal dat is, daar geef jij zelf invulling aan. Persoonlijke sieraden schaf je aan als herinnering, als aandenken aan een bijzonder moment of aan een heel speciaal persoon. Neem bijvoorbeeld een bedelarmband, deze kun je helemaal zelf samenstellen met bedels die voor jou een speciale betekenis hebben. Juwelen met een boodschap zijn niet alleen leuk om voor jezelf te shoppen, maar ook hartstikke leuk om een ander cadeau te doen. Zo zie je wel dat je bij My Jewellery de keus hebt uit de mooiste sieraden collecties. Shop al je favoriete sieraden en we keep you on trend!