per page

    0/0 products

Accessoires voor een bruiloftsfeest

Het bruiloft seizoen is weer aangebroken. Heb jij binnenkort een bruiloft op de planning staan? Dan ben je waarschijnlijk druk bezig met het zoeken naar een te gekke outfit. Bij My Jewellery vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen stralen op elke bruiloft (en elk ander feest). Van jurkjes en broekpakken tot de mooiste sieraden en accessoires. Heb je je outfit en sieraden gevonden? Dan is het nu tijd om accessoires te kiezen! Hier geven we je de beste tips over welke accessoires je wel en niet moet dragen om je outfit af te maken. Voor bruiloften geldt vaak less is more, je kunt er daarom bijvoorbeeld voor kiezen om in plaats van sieraden wat opvallendere accessoires te dragen. Hiermee geef je je wedding outfit een subtiele en elegante touch.

De essentiële accessoires

Je kunt natuurlijk kiezen welke accessoires je graag draagt om je outfit af te maken, maar er zijn enkele accessoires die essentieel zijn voor een bruiloft. Zo heb je natuurlijk een klein tasje nodig om je telefoon, sleutels en andere spulletjes te bewaren. Ga bijvoorbeeld voor de classy zwarte tas met ring. 

Uiteraard heb je ook een mooi paar schoenen nodig bij je outfit. Hakken zijn super als je voor een fabulous outfit gaat. Bij My Jewellery vind je hele mooie sandaal hakken in prachtige kleuren. Aangezien je een klein tasje meeneemt, past je portemonnee hier waarschijnlijk niet in. Daarom is een klein portemonneetje super handig en bij My Jewellery ook nog eens super fashionable!

Leuke accessoires voor een special touch

Nu je de musthave accessoires hebt gekozen, is het tijd voor nog wat leuk extraatjes. Zo zijn haaraccessoires een hele leuke manier om wat glamour aan je look te geven. Speldjes zijn momenteel helemaal on-trend en te vinden in allerlei kleuren, met mooie parels en met verschillende patronen. Ze zijn perfect voor een bruiloft omdat het subtiele maar toch zeer elegante accessoires zijn. Ook kraagjes kunnen heel leuk zijn onder bijvoorbeeld een jurkje. Een andere tip van ons is een riempje. Riempjes zijn een echte trend momenteel en zijn zeer geschikt als finishing touch van jouw bruiloft outfit. Ga voor een tailleriem of een mooie kettingriem.