Page
per page

    0/0 products

Get ready: festival outfit koud weer

Het festivalseizoen is weer begonnen! Het is daarom van belang dat jij een leuke collectie aan festival outfits hebt. Helaas wil het weer in ons kikkerlandje niet altijd meewerken. Daarom hebben wij de perfecte festival looks gecreëerd voor wat kouder weer. Zo weet je dat je met je nieuwste festival outfit voor koud weer toch goed zit! Een belangrijke tip van ons: laagjes! Laagjes zijn essentieel voor wat kouder weer tijdens een festival. Aangezien het weer nog wel eens wil veranderen, is het handig om meerdere laagjes kleding te dragen door bijvoorbeeld een leuke trui of gaaf jasje over je outfit te dragen. Zo kun je je festival outfit voor koud weer ter plekke nog aanpassen aan het weer. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je stevige laarsjes en een regenponcho bij je hebt om elke regenbui te kunnen trotseren! Ook met koud weer hebben wij dus de perfecte festival items voor jou!

Festival looks in de regen

Heb je geen idee wat je moet dragen op een festival bij wat kouder weer? We’ve got you! Neem snel een kijkje op deze speciale pagina voor de leukste outfit inspirations.
Flared pants kunnen bijvoorbeeld altijd, ga voor een leuke print met een simpel shirt of een basic zwarte flared pants met een opvallend shirt of blousje. Lange jurken zijn daarnaast ook ideaal voor een festival. 

Met een midi of maxi jurk heb je het vaak net iets warmer en je kunt er te gekke boho looks mee creëren. Lange jumpsuits zijn ook super gaaf! Combineer ze met een leuke bumbag en je bent festival proof. Als laatste zijn rokjes met eventueel een panty, bikerboots en een leuke blouse of trui ook een perfect match! Zo kun je je leuke festival rokjes toch nog dragen, maar op een iets warmere manier. Jouw ideale festival outfit voor koud weer al gespot?

Maak je festival outfit koud weer af

Nu je kleding geregeld is, is het natuurlijk tijd om jouw festival outfit voor koud weer af te maken met de juist festival accessoires en festival sieraden. Een festival look is uiteraard niet compleet zonder bijpassend tasje. Check daarom eens de tasjes met verwisselbaar tashengsel, dé trend van het moment. De nieuwe kettingriemen van My Jewellery zijn ook helemaal hot en super leuk voor over een jurkje, broek of broekpak. Tot slot zijn laagjes niet alleen voor je kleding belangrijk, ook voor sieraden is dit dé trend. Creëer de leukste necklace-, ear- en bracelet parties om jouw look compleet te maken. It’s time to party in your festival outfit voor koud weer!