per page

    0/0 products

Festival tasjes maken het af!

Het festival seizoen is geopend, yes! Dat betekent dat de festival tasjes weer uit de kast tevoorschijn mogen komen. Maar natuurlijk checkt elke fashionista eventjes of al die tasjes nog wel dé finishing touch zijn voor je festival outfit. Toch nog een zekere twijfel aanwezig? Bij My Jewellery zijn we weer helemaal up to date en hebben wehet fijnste aanbod om het festival seizoen in te leiden. Festival tasjes zijn een van de velen parels. Vooral het festival heuptasje is niet meer weg te denken. Daarnaast ook genoeg leuke festival accessoires te shoppen zoals haarspelden, sieraden of riemen. But don’t forget: jouw festival tasje maakt het altijd af.

Trend: Heuptasje festival

Een echt trendje die zich vanuit het vorige jaar voortzet; het heuptasje voor festivals. Buiten het feit dat heuptassen in het straatbeeld overal te zien zijn, worden ze het vaakst gespot op verschillende festivals. Dé basis voor jouw festival accessoires kun je het wel noemen. Maar hoe draag je dit item nu leuk? Het voordeel van dit type festival tasje is dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn om het fashionable en zelfs praktisch te dragen. Een heuptasje draag je natuurlijk in eerste instantie om je heupen, stap 1. Houd je van een extra touch? Draag hem dan schuin over je borst, naar voren. Super comfortabel!

Bij My Jewellery is het aanbod aan festival tasjes lekker uitgebreid. Voor ieder wat wils dus. Zo vind je de leukste heuptasjes met een laklaag, roze teddy stofje of luipaard faux fur laagje binnen ons assortiment. Toch meer fan van een bum bag? Ook deze shop je in verschillende kleurtjes, met een printje of glittertje. Tot slot zijn er voor de echt praktische meiden super schattige riempjes die je kunt combineren met kleine portemonnees. Het perfecte festival heuptasje voor als je bijvoorbeeld alleen je geld wilt meenemen!

Festival tasjes & accessoires

We benoemden het al eerder; festival tasjes zijn tegenwoordig de basis voor je festival outfit. Super fijn als extra detail om je outfit helemaal af te maken, natuurlijk nog leuker om te combineren met andere festival accessoires. Genoeg inspiratie te vinden bij de grote influencers, dat zag My Jewellery natuurlijk ook. Daarom hebben vind je ook dit jaar weer de perfecte items die je goed kunt combineren bij je festival tasje.
Caps, sailor caps, petjes, hoeden; al deze te leuke hoofddeksels horen bij het rijtje met festival accessoires. Combineer ze bijvoorbeeld met een haarspelden party, ook al zo’n leuke trend dit voorjaar, en jij bent ready to go. Last but not least zijn sieraden natuurlijk onmisbaar. Armbandjes, ringetjes oorbellen, het kan allemaal. Kijk zeker even naar het printje of een ander detail van jouw festival tasje. Wie weet kun je met je sieraden ook nog een matching look creëren, bijvoorbeeld all leopard. We love it!