Ciao Bella Collection - coming soon

Ciao Bella CollectionCiao Bella Collection

COMING SOON! Maandag 14 januari lanceren wij de Ciao Bella Collection. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan snel in & jij bent de √°llereerste die op de hoogte is.

Ciao Bella, speciaal ontworpen voor jou

Dag schoonheid! Wij presenteren met trots onze prachtige Ciao Bella Collection, speciaal voor onze sieraden- en kledingliefhebbers. De sieraden zijn met veel liefde en zorg ontworpen en samengesteld door ons, voor jou. Elk sieraad in onze collectie is stuk voor stuk een pareltje. Maandag 14 januari lanceren wij onze collectie, zet dit in je agenda en houdt een datum vrij om lekker te gaan shoppen: online óf in een van onze boutiques!

Ciao Bella: een collectie met prachtige sieraden en kledingstukken

Italië, niet alleen het land van pasta’s en lekker weer, maar ook het land van cultuur en rijke geschiedenis! Dit is wat ons inspireerde bij het ontwerpen van de Ciao Bella Collection. 

Naast prachtige sieraden bestaat de collectie ook uit kledingstukken die jou doen denken aan het prachtige Italië! Met alle items uit deze collectie kun jij zeker weten een fantastische look samenstellen.

Ben jij al nieuwsgierig naar onze Ciao Bella Collectie?

Wij weten het zeker: wij zijn gek op onze Ciao Bella Collectie en jij vast ook! Verrijk jouw collectie met on trend kledingstukken en ook wat sieraden betreft is er een groot aanbod in gouden en zilveren sieraden. De verfijnde sieraden zijn niet alleen leuk om voor jezelf te shoppen, het is ook een perfect cadeautje. Shop voor jouw vriendin een mooi sieraad uit de Ciao Bella Collectie, successo garantito! De collectie heeft téveel leuke items om op te noemen, ben jij al enthousiast?