Page
per page

    0/0 products

De perfecte festival look met de nieuwe festival essentials collectie!

Op zoek naar de perfecte festival look? Yes, het voorjaar is in volle gang en dus is het tijd voor een frisse collectie voor de leukste feestjes van het jaar: festivals! De leukste festival outfit inspiratie vind je natuurlijk elk jaar bij My Jewellery. Daarom hebben we dit jaar weer gezorgd voor de fijnste items. Alle trends zijn aanwezig en hebben wij in een My Jewellery stijltje gegoten, zodat jij er helemaal fabulous bij loopt dit jaar. Voor elk festival de perfecte outfit! Creëer je festival look met de items van My Jewellery.

Zonnebrilkoordjes, schelpen sieraden, bohemian rokjes en tops met laagjes; je vindt het allemaal op deze pagina. De perfecte festival looks voor AL jouw feestjes!

Met deze festival trends creëer jij de perfecte festival look

Het leuke van al deze festival trends is dat ze helemaal te gek samen staan! Draag jij een schelpen choker samen met een zonnebrilkoordje met kralen en gouden oorbellen? Dan zit je al op de goede weg voor een geweldige festival look. Want boho sieraden passen helemaal perfect bij deze outfit. Nu nog een sierlijk, bohemian rokje met printje en witte top met laagjes om het af te maken and you’re ready to go.

Altijd goed zijn onze zwierige rokjes. De bohemian rok past natuurlijk perfect bij jouw festival outfit. Combineer met een mooie strakke top en leuke sieraden.

Heb je trouwens ook al gespot dat wij een speciaal trendje hebben meegenomen? De korte “biker” broek is ook aanwezig in deze nieuwe collectie! Creëer een geweldige look met een crop top, of je combineert de biker short met een wit, basic shirt en wat sieraden. Zo is jouw festival look echt helemaal compleet. Wij kunnen niet wachten om al deze te leuke, nieuwe stijltjes te dragen. Ben jij er al uit?