Good times & tan lines! Grab 20% off swimwear

My green roadtrip | Tips voor thuis

Ook thuis kun jij aan de slag ‘for a better future’. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet!

Swap your clothes
Uitgekeken op je eigen kleding en behoefte aan iets nieuws? Je bent vast niet de enige! Vraag aan je vrienden of ze een kledingruil willen doen. Iedereen neemt kleding mee die ze niet meer dragen & ruilen maar.

Wash less
Was je kleding niet te vaak, maar laat ze lekker luchten. Hang je favoriete jasje, topje of broek gewoon een paar uur buiten of uit het raam & laat de lucht ze opfrissen!

Wash cooler & full loads
De meeste wasmachines hebben tegenwoordig een eco-stand, choose this;)! Mocht je deze niet hebben, don’t worry. Zet je wasmachine op een koelere stand, zo verbruikt deze minder energie! Zorg altijd voor een volle wasmachine en denk twee keer na voordat jij de wasmachine aanzet voor één shirtje, zo voorkom je het draaien van meer wasjes dan nodig en het bespaart ook nog eens enorm veel water & energie.

Air dry your laundry
Drogers verbruiken veel energie & het is daarom veel beter om jouw kleding uit zichzelf te laten drogen. Hang de was zo vaak mogelijk in de tuin of aan het balkon op. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat je kleding langer mooi blijft, zodat je er langer plezier van hebt!

Gerelateerde pagina's

My green roadtrip | Wassen & verzorgen

My green roadtrip | Roestvrijstaal