SUMMER SALE HAS STARTED: SHOP NOW!

 

My Jewellery boutique Nijmegen - Pauwelstraat

Boutique numero 9 heeft 30 maart haar deuren geopend en wel in het mooie Nijmegen! Na al die leuke shopsteden waar My Jewellery is gevestigd kon deze stad natuurlijk niet achterblijven. De Boutique heeft een knusse sfeer met moderne touch, maar ook de My Jewellery stijl is absoluut niet achter gebleven.

De boutique is gevestigd aan de Pauwelstraat op nummer 11. Midden in het centrum van Nijmegen naast de leukste winkels en cafés. Even pauze nodig van al dat shoppen? Voor een lekker hapje of drankje kun je terecht op de gezellige terrasjes van het koningsplein.

De nieuwe boutique is knus en stijlvol. De donkere, houten vloer matcht perfect met de gouden toonbank met marmeren blad. Ook de gouden rekken hebben marmeren details voor een luxe uitstraling. De My Jewellery sfeer komt helemaal terug in de welbekende roze tegelwand achter de toonbank en het roze neonlicht.

Collectie

Ook in de boutique in Nijmegen zijn de nieuwste trends te vinden op het gebied van sieraden, kleding en accessoires. Bekijk en pas de mooie items op je gemak en shop de verschillende collecties! De mooiste armbandjes, kettinkjes, ringen en oorbellen zijn perfect te combineren met je favoriete items uit de kledingcollectie.

Het My Jewellery team geeft je graag advies en uitleg over de producten en helpt je met de mooiste outfit- of sieradencombinatie.

Shopstad Nijmegen

Nijmegen is de perfecte stad voor een dagje shoppen. Niet alleen de grote merken zijn te vinden in de winkelstraten van Nijmegen, ook zijn er veel gezellige kleine boutiques. De hoofdstraat van het winkelgebied is de Molenstraat. Vanuit het station is deze straat makkelijk te bereiken door bij het Keizer Karel plein de rotonde over te steken. De straat waar de meeste kleinere winkeltjes te vinden zijn is de Lange Hezelstraat, een leuke stop op je shopdag. De Grote Markt is daarbij een perfecte tussenstop voor een lekker drankje. Waar wacht je nog op? Lets go shopping in Nijmegen!

Gaatjes schieten

Naast de sieraden, accessoires en kleding die je in onze mooie boutique vindt, kun je ook gaatjes laten schieten. Meer informatie nodig? Klik op bovenstaande link of kom langs in onze boutique!  Twee gaatjes laten schieten inclusief zweerknopjes kost €19,95. Liever één gaatje laten schieten? Dat kan! Dan betaal je slechts €10,95. Wil jij meteen leuke oorbellen shoppen? Onze medewerkers staan te popelen om je te helpen bij de perfecte earparty!

Tot slot: 
ook voor een cadeautje ben je zeker aan het goede adres! Er is genoeg keuze en de meiden uit de boutique helpen je hier graag mee.

 

Team Nijmegen kan niet wachten om je te verwelkomen in de nieuwe boutique!

Liefs,

My Jewellery Boutique Nijmegen


My Jewellery boutique Nijmegen

Pauwelstraat 11
6511 KW Nijmegen

Maandag: 12:00 – 18:00 uur

Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur

Woensdag: 10:00 – 18:00 uur

Donderdag: 10:00 – 21:00 uur

Vrijdag: 10:00 – 20:00 uur

Zaterdag: 10:00 – 18:00 uur

Zondag: 12:00 – 17:00 uur