Broeken & Shorts

Hart

Broeken & Shorts

Zie er stralend uit in een van de broeken van My Jewellery

Trendy, vrouwelijk en comfy. Dat is wat wij vrouwen zoeken in de perfecte broek! Ga voor een modieuze look met de flared pants, hij is super comfy en laat je benen optisch langer lijken. Hij is weer helemaal terug van weggeweest dus dit item mag niet ontbreken in jouw stash.

Voor de meesten is een joggingbroek een item voor thuis op de bank, maar tegenwoordig kan je hem ook buiten dragen. Sterker nog, hij mag zelfs op het werk gedragen worden! Zo lang je er maar geen pyjama look van maakt kan het er superfancy uit zien. Dit doe je door hem bijvoorbeeld te combineren met onze velvet sneakers en veel sieraden te dragen. Ons aanbod in trendy sieraden is erg groot, van chokers tot minimal earrings, initial kettingen en horloges. Combineer eindeloos om met een joggingbroek een fancy outfit te maken. Bekijk onze verschillende modellen en kleuren snel om jouw favoriete joggingbroek uit te kiezen!

Tip: draag geen sweater op een joggingbroek, hiermee creëer je al snel een pyjama look, en dit is juist niet wat je wil. Draag bijvoorbeeld een city shirt in combinatie met een cardigan om je outfit stijlvol te houden. Draag er een catchy horloge bij, en je bent klaar om de deur uit te gaan!

New style on the rise; flared pants!

Ook wij doen mee aan de trend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is, de flared pants! Omdat de flared pants zo’n hype is hebben we nu niet alleen de ribbed flared pants, maar ook een in de populaire velvet stof. Naast de zwarte versie bieden we ook een rode en blauwe versie aan omdat de trend zich stevig blijft voortzetten. Omdat we allemaal erg gewend waren aan de skinny jeans, lijkt het misschien even lastig om de flared pants te combineren, maar niets is minder waar! Draag er een sweater op om je look edgy te maken of juist een blouse om er super chique uit te zien. Ook het kiezen van de juiste schoenen is geen probleem. Omdat onze flared pants lang is, staan een paar goede sneakers hier ontzettend leuk onder en creëer je een edgy look, maar ook hakken staan enorm mooi wanneer je een stijlvolle look wilt! Houd ons online in de gaten want de flared pants trend is nog volop aan het groeien. 

Maak het af met accessoires

Wie aan een flared pants denkt, denkt aan fashion en bij fashion horen accessoires en sieraden om je look af te maken. Geen sieraden, geen look! Combineer bijvoorbeeld de ribbed flared pants met een velvet bag en een velvet choker om je outfit super stylish te maken. Omdat de flared pants een vrij opvallend item is, is het mooi om hierbij minimalistische sieraden te dragen, anders kan het een beetje too much worden. Kies bijvoorbeeld voor minimalistische oorbellen en ringen om je look te finishen.