Body's

Hart

Body's

Filter
Kleur
Prijs
Maat
Trends

Body on trend

Inmiddels heeft iedereen deze trend omarmt en lijken we niet meer zonder body te kunnen, en gelukkig zet deze trend zich deze zomer ook weer lekker voort! Met een body heb je nooit meer problemen met een blote rug, wat er én netjes uit ziet, én in de winter ook een must is! In de zomer kun je hem combineren met een leuke short, zonnebril en slippers, en ready to go!

Favoriete item op je favoriete festival!

Een body is supermakkelijk te combineren, en dus ook ideaal materiaal voor een festival outfit! Met een mooie body accentueer je jouw vormen, en die mogen gezien worden tijdens het festival seizoen! Combineer je body met een rokje of short, trek er een goed paar ibiza boots bij aan, en voila, jij bent klaar voor jouw favoriete festival!

Chique de deur uit met een body van My Jewellery

Ben jij ook niet vies van een beetje kant? Een kanten body kan ook enorm chique en stijlvol staan, mits je hem goed combineert. Draag bijvoorbeeld de black lace body met een blazer, op een nette pantalon in combinatie met een goed paar high heels. Met deze ultra vrouwelijke look kun jij wel aankomen op je werk! Je kunt hem natuurlijk ook dragen als je met je vriendinnen uit gaat, zodat jij de show steelt tijdens een heerlijk avondje op stap!