Body's

Filter
Kleur
Prijs
Maat
Trends

Body on trend

Inmiddels heeft iedereen deze trend omarmt en lijken we niet meer zonder body te kunnen, en gelukkig zet deze trend zich dit seizoen ook weer lekker voort! Een body zit er net wat netter uit en is heel fijn te combineren met een mooie jeans of rok. Je maakt je outfit dan natuurlijk helemaal af een haarband en sieraden!

Favoriete item op je favoriete festival!

Een body is supermakkelijk te combineren, en dus ook ideaal materiaal voor een party outfit! Met een mooie body accentueer je jouw vormen, en wordt je outfit nog beter! Combineer je body met een rokje of short, trek er een goed paar biker boots bij aan, en voila, jij bent klaar voor jouw favoriete festival!

Chique de deur uit met een body van My Jewellery

Ben jij ook niet vies van een beetje kant? Een kanten body kan ook enorm chique en stijlvol staan, mits je hem goed combineert. Draag bijvoorbeeld de floral body met een blazer, op een nette pantalon in combinatie met een goed paar high heels. Met deze ultra vrouwelijke look kun jij wel aankomen op je werk! Je kunt hem natuurlijk ook dragen als je met je vriendinnen uit gaat, zodat jij de show steelt tijdens een heerlijk avondje op stap!