Hart

GESCHENKEN VOOR BEDRIJVEN 

My Jewellery is in 5 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel & een online community die haar weerga niet kent. Dagelijks inspireert My Jewellery honderdduizenden vrouwen via social media. De on-trend, eigenwijze stijl die je terugziet in de accessoires & aanverwante artikelen is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snelwisselende collectie & kwalitatief zeer goede items zorgen voor een groeiende populariteit & een trouwe fanbase.

Door de jaren heen wordt My Jewellery regelmatig gekozen als geschenk. Diverse samenwerkingen vinden plaats met toonaangevende bedrijven op het gebied van loyaliteitsprogramma’s & tijdens de kerstperiode. De open werkwijze, flexibele houding en het pro-actief meedenken zorgt ervoor dat My Jewellery een zeer interessante samenwerkingspartner is op het gebied van (relatie)geschenken, kerstpakketten, loyaliteitsprogramma’s en verjaardag- of jubileageschenken.

 

Voor grote & kleine bedrijven

Wilt u weten wat My Jewellery kan betekenen voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met sharon@my-jewellery.com om de diverse mogelijkheden te bespreken of het maken van een afspraak met onze sales afdeling.