Flared pants

Flared pants, flared trousers, velvet pants; hebben hebben hebben!

De flared pants is op dit moment een mega trend en niet meer weg te denken uit het modebeeld. Deze broek is letterlijk met alles te combineren en is echt een absolute must-have dit seizoen! Wij zijn echt fan van deze trend. De skinny jeans domineert het straatbeeld nu al een aantal jaren dus deze trend is super vernieuwend en verfrissend! Ook is de flared pants super praktisch, want eigenlijk kun je deze broek zowel in de zomer als in de winter dragen. In de zomer met een luchtig topje en in de winter met een heerlijke cosy trui. En niet geheel onbelangrijk, een flared model maakt je benen optisch dunner en langer…wat wil je nog meer?! We hebben verschillende leuke modellen maar het meest comfy pantalonnetje is toch wel de de soft flared pants. Zit als gegoten, sluit mooi aan, heeft aan de bovenkant een elastieken band en ziet er uiteraard super fashionable uit! Wat wil je nog meer? Nieuw en ook een niet te missen trend, is de velvet flared pants. Van ons mag alles wel in dat heerlijk velvet stofje zijn. Bekijk de nieuwe kleuren velvet flared pants die je (allemaal) in je bezit moet hebben.

Mixen & Matchen met de flared pants

Deze trend kom je in allerlei variaties tegen, van basic zwart tot verschillende kleuren velvet. Ja je leest het goed..velvet! De twee grootste trends van dit seizoen gecombineerd, hoe leuk is dat?! En we hebben ze ook nog eens in verschillende soorten kleuren, alle keus dus! Je kunt veel combineren met de flared top, een mooie blouse met een leuke jas, of een oversized trui, eigenlijk kan alles wel. Draag er stoere sneakers onder of voor een nettere look een goede hak en je bent ready to go! 

Accessoires, we love!

Complete your look met leuke accessoires. Heb je onze velvet crunchie of haarbanden al gezien? Deze haaraccessoires zijn super trendy en vooral ook erg handig! De sieraden mogen natuurlijk niet ontbreken. Wij zijn helemaal gek van de initial armbanden, kettinkjes en ringetjes. Kies de letter van je BFF, je vriendje of van jezelf en zo maak je jouw look ook nog een stukje persoonlijker.  En over de flared pants, wij zeggen; gewoon proberen! Het is misschien even wennen in het begin, maar je zult als snel gewend zijn en niet meer zonder kunnen! Dus bye bye skinny jeans en hello flared pants! Bekijk al onze flared pants op onze website en bestel jouw favoriete model voor 20u, dan kun je de dag erna al bekijken hoe de flared pants jou staan!