Blazer

Een echte klassieker; de blazer!

Een goede basic mag niet ontbreken in jouw kast. Hier kun je ‘eindeloos’ lang mee doen. Een blazer is zo’n typische klassieke basic. Eentje die je op talloze manieren kunt combineren met de helft van je garderobe en die jaren in je kleding kast hebt hangen. Niet alleen de basics zijn een must, ook de blazers met leuke prints zijn niet te missen. Ze fleuren je outfit helemaal op en maken een basic look toch net even een tikje anders. Dit seizoen zie je allerlei printjes door elkaar heen en daarom mag je ook gerust een bloemenblazer met een glittertruitje matchen. Echt alles kan dus; forget the rules if you like it, wear it! 

Eindeloos combineren met de blazer

Als het nog niet te koud is kan je een blazer prima als ‘jas’ dragen. Zodra de koude dagen komen is het echt nodig om een warme jas aan te schaffen. De teddy of leopard coats zijn daar echt per-fect voor. Deze zijn echt super warm en heerlijk zacht! En bovendien zijn beide jassen dit seizoen helemaal hot. Verder is een blazer makkelijk te combineren. Met een blouse maak je het geheel wat chiquer en met een print top maak je het juist wat speelser. Ook past een blazer boven een rokje, broek of jurkje. Kortom blazers zijn super veelzijdig en komen altijd van pas! Kijk vooral zelf wat jij het mooist vind en waar jij jezelf het prettigst in voelt. 

Maak je look compleet met de sieraden

Van sieraden kunnen wij geen genoeg krijgen. Zeker van de stainless steel sieraden niet, deze verkleuren niet en blijven super lang mooi. De bangles met de chains zijn super leuk te combineren met de quote bangles, als je er nog een horloge bij draagt is je arm een echte armparty! Over horloges gesproken, heb je al de horloges met leopard bandje al gezien? Ze zijn er in het grijs en bruin en echt super leuk! Ook zijn de minimalistische ringetjes erg schattig en hier is het leuk om er meerdere tegelijk te dragen. Zoals je waarschijnlijk wel weet hebben we super veel sieraden en accessoires in onze webshop, dus ook een tal aan mogelijkheden om jouw outfit compleet te maken. Bekijk dus snel onze webshop en vergeet niet; voor 20:00u besteld is morgen al in huis!