My Jewellery Coming Soon Hoe het werkt? Deze items zijn exclusief op pre-order te krijgen. Je plaatst een bestelling, de datum van levering staat bij ieder item vermeld en kan van enkele dagen tot maximaal een paar weken duren. Het enige wat we van je vragen is wat geduld & HEEL VEEL ZIN in jouw nieuwe aankoop :)

Coming Soon

Filter
Kleur
Prijs
Maat
Trends

COMING SOON!

Nieuw bij My Jewellery. De COMING SOON page! Enkel de hot-fashion items, bestsellers & pre-orders zullen zichtbaar zijn op deze pagina. Jij bent hiermee als állereerste op de hoogte van exclusieve nieuwkomers & bestsellers; items die zó populair zijn dat ze binnen enkele dagen compleet uitverkocht waren. De teleurstelling van misgrijpen bestaat niet meer! Je kunt - zonder zorgen - je pre-order plaatsen. Zo ben jij verzekerd van dat éne top-item.

Hoe het werkt? Simpel. Je plaatst een bestelling en wij verwerken deze. Het enige wat we van je vragen is wat geduld. De datum van levering staat bij ieder item vermeld en kan van enkele dagen tot maximaal 2-3 weken duren, natuurlijk weer afhankelijk van de aantallen die onze leverancier kan verwerken op dat moment (we werken met grote, professionele bedrijven maar ook met kleinere ateliers die nét wat meer tijd nodig hebben :-))

Tip: gebruik als betaalmethode geen Afterpay. Hiermee loop je de kans eerder af te moeten rekenen dan de levering zou zijn & dat moet natuurlijk niet de bedoeling zijn ;-)

HAPPY SHOPPING & wij sourcen lekker door.. altijd on the hunt naar de meest aparte & on-trend items om voor jou het shoppen & een unieke garderobe nét wat leuker & gemakkelijker te maken! We keep on doing what we L.O.V.E!