My Jewellery on trend

Trends

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Be on trend!

Ieder seizoen brand weer bij iedereen dezelfde vraag; wat zijn de trends?! Op de catwalk komt vaak al de nieuwste mode voorbij en dit wordt door influencers en modemerken bevestigd. De trends zijn vaak subtieler dan je denkt. Een nieuwe stof, prints of kleurencombinatie kunnen al genoeg zijn voor een nieuwe trend. Ook zie je dat de trends van vroeger in een ander jasje terugkomen, super leuk! Om jou op de hoogte te houden van de leukste nieuwe items hebben we op deze pagina dé trends van dit seizoen verzameld. Neem snel een kijkje, wij zijn super benieuwd voor welke jij gaat!

De modetrends van dit moment

Dit seizoen zijn de flared pants niet meer weg te denken. Dit is een van de grootste trends van dit moment en wát houden wij van dit mode item. Het heeft een fijne stretchy stof en maakt je benen optisch slanker wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Daarnaast is een velvet item in je kast dit seizoen absolute must. Velvet maakt je outfit door het bijzondere en zachte stofje net even wat speelser. Eerder zag je velvet hier en daar voorbijkomen in het zwart, maar nu kom je velvet echt in allerlei kleuren tegen. Schoenen, haarbanden, kleding, handschoenen, letterlijk alles is in velvet verkrijgbaar. Dit betekent natuurlijk niet dat je altijd geheel in het velvet gekleed moet, juist het combineren met andere materialen maakt je outfit een feestje! Mocht je opzoek zijn naar een trendy en comfortabele outfit? Neem dan een kijkje bij onze velvet pakken, deze zijn een echte eyecatcher en super fashionable voor dit seizoen!

Sieraden en accessoires trends combineren

Combineer deze mode items met leuke sieraden en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de minimalistische sieraden, dit is de grote sieradentrend van dit seizoen. Allerlei sieraden mogen met elkaar gecombineerd worden en echt niets is te gek. Ook is het totally accepted om goud, zilver of rosé met elkaar te combineren. Accessoires kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. De headbands zie je iedere keer weer in allerlei printjes en materialen terugkomen. Deze trend blijft eigenlijk altijd leuk en hip. Bezoek onze website en wij zijn erg benieuwd wat jij van de trends van nu vindt, let us know! Vergeet niet voor 20:00 besteld is vandaag nog verzonden!