All Black My Jewellery

All Black

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

I only wear black on days that end in "y"

Ben jij, net zoals een heleboel andere, dol op zwart? Je herkent het wel, de all-black garderobe. Je bent aan het shoppen en ziet een super leuk rood topje en denkt, "I'd buy it if it was in black." Head-to-toe zwart is niet saai. Een all black outfitje komt chique over en is toch makkelijk. Oh, en je oogt ook nog eens slanker.. Deze kleur is daarnaast ook he-le-maal geschikt voor dit seizoen. I own too much black said no one ever. Toch komt een mono kleur outfit niet geheel zonder risico en kan het een beetje tricky zijn. Wij hebben wat tips voor de perfecte outfit zonder er saai uit te zien. 

Speel met textuur

Een geheel zwarte outfit of zwarte kleding kan als saai beschouwd worden, maar wanneer je helemaal gekleed bent in contrasterende texturen zoals bont, suede, leer of kant zal dit zeker niet het geval zijn. Deze meerdere laagjes zijn ook perfect voor de koudere temperaturen die eraan komen. Meerdere texturen in je outfit maken het allemaal net wat interessanter. Denk bijvoorbeeld aan de little black dress (LBD), misschien wel het meest bekende zwarte kledingstuk. Eigenlijk kan je hier al niet fout mee gaan, maar hoe veel interessanter maak je het als outfit met een bonte of leren jasje erbij?! Of laat een beetje huid zien met kant, een sheer stof of mesh. 

Make a statement met accessoires of sieraden

Bij My Jewellery houden we van accessoires. Denk aan sieraden, tassen, sjaals, haaraccessoires, mutsen, sjaals, riemen en zelfs je telefoonhoesje. Wij denken aan een layered kettinkjes, een armparty of earparty om je outfit helemaal 'fashionista proof' te maken. 

Dus, if it's not black, put it back! ;-)