My Jewellery new collection

Nieuw

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vind hier de nieuwste items

De nieuwste trends spot je bij My Jewellery. Wij zijn altijd op zoek naar de hipste items en voegen dan ook dagelijks nieuwe items toe online! Als jij iemand bent die altijd de laatste mode volgt, dan zit je bij My Jewellery goed. En dit allemaal uit de comfort van bijvoorbeeld je bed: ‘Online shopping. No makeup, no pants, no problem.’ Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste fashion? Volg ons dan op social media en bezoek onze webshop regelmatig. 

Whoever said that money doesn't buy happiness didn't know where to shop

Trend alert! De koudere herfst en wintermaanden naderen en dit is terug te zien in onze collectie want langzaam maar zeker stromen de winterjassen, wintertruien en sjaals binnen. De overknee laarzen zijn perfect voor de herfst en winter, en voor een avond out in the town. De bloemenprint is here to stay, maar in warmere winter kleuren, en ook de velvet haarband met nieuwe kleuren – we love! And last but not least, sieraden. We zien de oorbellen met kwastjes, de beaded oorbellen, nieuwe bangles en onze initial collecte is en blijft mega populair! En dat is nog niet alles, hou de site goed in de gaten want er komen nog veel leuke nieuwe items aan! Ontdek de nieuwste modetrends bij My Jewellery, online of in de boutiques in Arnhem, Den Bosch, Breda en Utrecht!

Het nieuwe seizoen 

Het nieuwe seizoen is begonnen, en stiekem zijn we eigenlijk best blij dat we de leuke wintertruien en laarzen weer uit de kast kunnen trekken. Supercozy truien waarin je lekker kunt weg kruipen op een reganachtige dag met Netflix en popcorn, of gewoon lekker comfie voor je werk. Truien met opvallende vormen en strepen. Wat kunnen we nog meer verwachten? Luipaardprint, velvet, teddy jassen en meer! Houd de site dus goed in de gaten want deze modetrends wil je niet missen!