Hart

RETOURNEREN

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij My Jewellery heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. Je kunt je bestelling ook kosteloos retourneren via één van onze boutique, anders betaal je retourkosten 

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief de pakbon en een ingevuld retourformulier naar onderstaand adres:

 

My Jewellery

Postbus 1770

5200 BV ’s-Hertogenbosch

 The Netherlands

 

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. My Jewellery staat erom bekend retourzendingen snel af te handelen.

Houd er rekening mee dat My Jewellery retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

 

Er gelden tijdens de sale iets andere regels dan normaal. Waar je tijdens de sale rekening mee moet houden is het volgende:

- Wanneer je een item hebt besteld en deze later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet meer met terugwerkende kracht verrekenen.

- Het retourneren van Sale items is uiteraard gewoon mogelijk, er wordt dan een tegoedbon uitgeschreven.

- Tijdens stapel sales heb je op het moment dat je een item retourneert vaak geen recht meer op de stapelkorting. In dat geval komen we je toch tegemoet door je een tegoedbon te geven in de vorm van een kortingscode ter waarde van het geretourneerde item. Je krijgt dus geen geld terug, maar wel een tegoedbon.

- Korting op korting is niet mogelijk, dus helaas gelden kortingscodes niet op sale items.

 

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wil je liever geen retourkosten betalen? Je kunt je bestelling ook kosteloos retourneren in één van onze boutiques!


Hoe kan ik een artikel omruilen?

Wil je een item omruilen, omdat de kleur of maat niet goed is? Geen probleem, volg onze normale retourprocedure maar geef op de pakbon of op een apart bijgesloten briefje aan welk item je wit ruilen en voor welke maat en/of kleur. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen tegen een ander artikel van dezelfde prijs.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Neem contact op met klantenservice@my-jewellery.com, op werkdagen zorgen wij binnen 24 uur voor een passende oplossing.

Krijg ik het totaal betaalde bedrag retour?

Na ontvangst van je retourzending, storten wij het bedrag direct terug op de (bank)rekening/creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. 

De verzendkosten (dit zijn de kosten die je betaald wanneer het product vanuit ons naar jou verstuurd wordt) worden alleen terugbetaald wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.

Let op: de retourkosten (dit zijn de kosten die je betaald voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor eigen rekening! Een andere optie is ook om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze boutiques.

Let op: Heb je gebruik gemaakt van Same Day Delivery en wil je jouw volledige bestelling retourneren? Dan ontvang je de basisverzendkosten van 4,95 retour.