Bangles

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stalen armbanden voor dames

Super stijlvol, classy en tijdloos zijn de stalen armbanden van My Jewellery. Stalen armbanden maken je outfit helemaal af. Of je nu een dagje werken voor de boeg hebt of je hebt een feestje op de planning staan. Combineer de bangles op een mooi jurkje of maak een basic truitje classy met een van de roestvrij stalen bangles. De stalen armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Kies voor rose, goud of zilver. De armbanden gaan super lang mee omdat ze gemaakt zijn van stainless steel. Je kunt ze altijd om laten zodat je er altijd super trendy en classy uit ziet. De kwaliteit van de bangles is super!

Quote bangles, stalen armbanden die je moet hebben

Erg leuk is het om verschillende bangles met elkaar te combineren. Super populair zijn de quote bangles van My Jewellery. Deze stalen armbanden zijn heel persoonlijk en het is ook leuk om verschillende stalen armbanden samen te dragen. Een armband met tekst is ook nog eens een origineel cadeau. Super leuk is het om een stalen bangle te combineren met een kralen armbandje. Maak een ware arm party en combineer zilver met rose! Prachtig!

Verras je beste vriendin met een initial bangle

initial bangles zijn stalen armbanden met je eigen initiaal. Dit is ook een erg leuk cadeau. Geef je beste vriendin bijvoorbeeld een armband met de eerste letter van haar naam. Nieuw in onze collectie zijn de open bangles! Bekijk de leuke verschillende modelletjes in onze shop. Combineer verschillende open bangles met bijvoorbeeld de quote bangles.

Samenwerking met Lief leven

Wij zijn een super leuke samenwerking aangegaan met Lief leven. De armbandjes gaan super hard. Laat je verrassen en inspireren door leuke teksten zoals: droom groter, lach harder. Ook is het leuk om lief leven bangles te combineren met elkaar. Draag bijvoorbeeld twee rose kleurige bangles van lief leven en combineer met een open bangle. Wauw, het resultaat mag er wezen!

Houd je meer van subtiele fijne armbandjes, dan hebben we ook voor jou iets heel leuks. Bekijk maar eens onze fijne armbanden. Deze subtiele stalen armbanden zijn ook verkrijgbaar met quote.

Stalen armbanden vormen ook een goede match met kralen armbandjes. Ook hiervan hebben wij weer een super leuke nieuwe collectie. Combineer verschillende kleuren met elkaar, het kan niet gek genoeg.