My Jewellery enkelbandjes

Enkelbandjes

Enkelbandjes online kopen

Wat is er nu leuker dan een kleurrijk enkelbandje voor in de zomer? Enkelbandjes in verschillende uitvoeringen en kleurtjes. My Jewellery heeft een groot aanbod aan enkelbandjes in Ibiza style. Ibiza enkelbandjes zijn de trend van dit moment en mogen dus ook niet ontbreken als jij deze zomer op vakantie gaat! Het enkelbandje met schelpen braided ibiz shell is ontzettend leuk te combineren met een van onze espadrilles. Je kunt hem ook gebruiken als armbandje, wissel gewoon iedere dag af!

Een enkelband kopen doe je bij My Jewellery. Onze collectie wisselt dagelijks en armbandjes en enkelbandjes worden dagelijks aangevuld met nieuwe items.

De enkelbandjes van My Jewellery zijn gemakkelijk te matchen met andere sieraden. Combineer je enkelbandje met de oorbellen, ringen en armbandjes van My Jewellery.

Het enkelbandje is de zomer musthave

Als je op vakantie gaat mag een enkelbandje natuurlijk niet ontbreken. Een enkelbandje maakt je voet helemaal af. Laat je voeten maar weer zien met het lekkere weer. Schoenen worden ingeruild voor lekkere luchtige open sandalen. Combineer je look helemaal af met een enkelbandje. Zeker wanneer je naar het strand gaat, moet je er natuurlijk trendy bijlopen. Van top tot teen in Ibiza style is geen probleem want je vindt al jou sieraden in Ibiza style bij My Jewellery.

Online bestellen bij My Jewellery

Koop je enkelbandje bij My Jewellery. Wij leveren vliegensvlug. Vandaag bestel is morgen in huis. Dus wil je last minute nog leuke sieraden bij ons bestellen. Wij zorgen dat je deze morgen al kunt dragen!