Chokers

Choker ketting kopen bij My Jewellery

Chokers zijn niet meer weg te denken. Je outfit is niet compleet zonder choker. Chokers heb je in veel verschillende modellen en formaten. Kies voor de nineties tattoo choker, de leren choker, een velvet choker of een leren bandje met leuke symbooltjes eraan zoals een maantje, sterretje of hartje.

Choker ketting zwart

Een zwarte choker is de meest gangbare kleur. Een zwarte choker met kant ziet er super vrouwelijk en trendy uit. Bekijk onze shop voor de vele leuke modelletjes. Wissel iedere dag af en combineer met een minimalistische ketting. Layer verschillende kettingen bij elkaar voor een super hip effect.

Kettingen dames online kopen

De choker is een trend die terug is gekomen uit de jaren 90. Je zag er iedereen mee lopen en de trend is terug. Bekende sterren en modellen lopen er massaal mee rond. Combineer met een shirtje dat iets meer open is aan de voorkant, zodat je mooie lange hals goed uitkomt. Ook is het leuk om je hele outfit hierop af te stylen. Draag met bijvoorbeeld stoere biker boots of juiste sexy overknee laarzen. Een leuk rokje hierop, een paar mooie stalen armbanden en alle ogen zullen gericht op jou zijn. Houd onze website goed in de gaten want er verschijnen regelmatig leuke nieuwe chokers online!