My Jewellery minimalistische kettingen

Minimalistische kettingen

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Minimalistische kettingen

Houd het simpel, kies voor minimalistisch. Wij zijn er gek op, minimalistische kettingen. Vooral omdat ze met vrijwel iedere outfit te combineren zijn en het is nog leuker dat je verschillende minimal kettingen samen kunt dragen. Kun je dus niet kiezen welke ketting je leuker vindt, koop er verschillende en zorg dat je iedere dag een andere look hebt door verschillende minimal kettinkjes met elkaar te combineren. Wij vinden het super leuk om een ketting met open hartje te combineren met de circle ketting. De tiny coins necklace is ook erg mooi en subtiel, draag hier bijvoorbeeld een initial ketting bij. Altijd leuk om als cadeautje te geven of natuurlijk gewoon lekker voor jezelf. Alle kettinkjes zijn verkrijgbaar in zilver, rose en goud. De collectie wordt dagelijks aangevuld met nieuwe items.

Minimalistische kettingen en chokers

Combineer twee niet weg te denken trends met elkaar en je bent super fashionable. Combineer je choker met meerdere verschillende minimalistische kettinkjes en je ziet er onwijs trendy uit. Een paar leuke stud oorbelletjes erbij en je hebt je hele outfit met je sieraden afgestyled. Het is ook super leuk om meerdere verschillende stud oorbellen te dragen als je meerdere gaatjes in je oren hebt.

Minimalistisch of juist statement

Mag het voor jou wel goed opvallen, kies dan gewoon voor een leuke statement ketting van My Jewellery. Wij hebben verschillende leuke opvallende kettingen voor jou verzameld. Heb je een basic truitje aan en mis je net die finishing touch, draag dan een mooie statement ketting en je bent ready to go! Of je nu een leuk feestje op de planning hebt staan of juist een normale werkdag. Een mooie ketting kan altijd vinden wij!