One piece earrings

Filter
Kleur
Prijs
Maat
Trends

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Zilveren en gouden oorbellen per stuk

Als er iets is waar wij blij van worden zijn het wel sieraden. Op het gebied van sieraden spotten we ieder seizoen allerlei nieuwe trends. Dit keer zijn de one piece oorbellen helemaal hot. Dit zijn zilveren oorbellen of gouden oorbellen die per stuk verkocht worden. De oorbellen hebben allerlei leuke figuurtjes, zoals rondjes, rechthoeken of vierkantjes. Onze zelf ontworpen vintage collectie bestaat ook uit one piece oorbellen. Op het plaatje van de oorbellen staan roosjes, palmbomen, oogjes en nog meer van dit soort leuke figuurtjes. De trend is dat je een one piece oorbel combineert met andere minimalistische oorbellen. Door allerlei zilveren en gouden oorbellen met elkaar te combineren creëer je een echte earparty. Natuurlijk kun je ook twee dezelfde oorbellen dragen, maar let er dan wel op dat je er twee besteld, want in de one piece oorbellen collectie gaan ze alleen per stuk!

One piece oorbellen combineren met 925 zilveren oorbellen

Deze oorbellen zijn erg leuk om te combineren met andere sieraden. Als je meerdere gaatjes hebt is kun je allerlei verschillende one piece oorbellen in je oor dragen. De one piece studjes zijn gemaakt van 925 zilver, dit zilver zorgt ervoor dat ze lang mooi blijven. De studjes zijn er in allerlei vormpjes, van kleine ananasjes tot sterretjes, voor iedereen is er wel wat leuks.

Daarnaast zijn er nog veel meer leuke one piece oorbellen, heb je de wild collectie al gezien? Dit zijn de sieraden met allerlei leuke diertjes, zoals zebra’s en luipaardjes. En natuurlijk is de wild collectie verkrijgbaar in zowel zilveren als gouden oorbellen. Het leukste aan deze collectie is dat deze naast oorbellen ook bijpassende kettingen, armbanden en ringen heeft. Je kunt ze dus erg leuk samen combineren of als een setje cadeau geven.

Initial sieraden en andere accessoires

De initial sieraden blijven super populair. En wij begrijpen dit volledig, want hoe leuk is het om een gepersonaliseerd sieraad te dragen! De oorbellen uit onze initial collectie worden ook per stuk verkocht. De initial oorbellen kun je leuk combineren met andere initial sieraden. Daarnaast is bij het dragen van one piece oorbellen een haarband erg leuk. Zo vallen jouw oorbellen extra op en heb je in ieder geval geen last van losse haren in je gezicht. Wij zijn erg benieuwd wat jij van one piece oorbellen vindt. Neem snel een kijkje op onze website en bestel jouw favoriete sieraden voor 20:00 uur, dan worden ze vandaag nog verzonden!