Ringen met steen

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Shop hier prachtige edelsteen ringen van My Jewellery

Een ring maakt je outfit helemaal compleet. Op en top glamorous is de edelsteen ring. Unieke ontwerpen en verschillende steenkleuren die je perfect kunt combineren met je party outfitje. Maak je outfit helemaal af met een mooie bijpassende ring van My Jewellery. Onze edelsteen ringen zijn zelf ontworpen en iedere steen is uniek. Je ring kan dus een beetje afwijken van de ring op de foto. Mooie sieraden kun je niet genoeg hebben, dus zorg dat je bij iedere outfit mooie bijpassende ringen en armbanden hebt.

Wat maakt een vrouw blijer dan een prachtige ring? Niets inderdaad. De zoektocht naar de perfecte ring begint bij My Jewellery. Of je nu kiest voor een ring met éen steen, twee stenen of drie stenen. Hoe opvallend jij het wilt is afhankelijk van je eigen smaak en gelegenheid. Wij houden van mooie opvallende edelsteen ringen! Ze zijn classy en zo voelen wij ons dan ook.

Combineer je ring met mooie armbanden van My Jewellery. Het is ook super hip om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Zo houden wij van de combinatie van zilver en rose. Maak een feestje van je armsieraden en match zilveren stalen armbanden met rose kleurige armbanden. Draag hier dan een mooie ring bij in rose of zilver, de keuze is aan jou! Met een leuk feestje kies je voor een opvallende drie-stenen ring want wij vinden dat je ring mag opvallen! Wil je het liever wat subtieler houden voor een kantoordagje, ga dan voor de een steen ring. De stenen zijn subtiel, of je kiest juist voor een opvallende steen met een mooie glitter erin. Genoeg keuze in ieder geval.

Ben jij op zoek naar andere sieraden of misschien wel een mooi horloge? Wij houden van de minimalistische stijl. Onze horloges zijn super goed te combineren met andere sieraden zoals de mooie edelsteen ringen of met een bangle.