My Jewellery festival ready

Festival Ready

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Festival outfit tips!

Met Koningsdag hebben we in ons kleine landje het leukste seizoen van het jaar afgetrapt; het festival seizoen komt eraan! Maar help! We wonen in Nederland, en hier is het helaas niet altijd zo zonnig als in Ibiza, so what to wear!? Bereid je in ieder geval op alle weertypes goed voor en sla genoeg verschillende items in huis zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben genoeg festival kleding en festival accessoires op een rijtje gezet zodat jij altijd super stylish naar jouw favo festival kan gaan!

Fashionable de regen door

Laten we maar meteen met het worst case scenario beginnen, want in ons kikkerlandje bestaat er een vrij grote kans dat het gaat regenen tijdens jouw favoriete festival. Geen zon, geen hittegolf, geen groen gras, nee, tijdens jouw favoriete festival komt het met bakken uit de hemel zetten en is het mooie festivalterrein omgetoverd tot een grote modderpoel. Maar wees niet getreurd want wij helpen je graag om de dag alsnog fashionable door te brengen! Om je op de regenbuien voor te bereiden geven we je graag wat tips! Draag bijvoorbeeld onze flared pants tijdens een koude, natte dag. Zo blijven je benen lekker warm en droog! Onze flared pants staat niet alleen super stylish, je krijgt hem ook lekker makkelijk weer schoon door de zachte stof, ideaal! Draag er een halter top op met een leren jasje en jouw outfit rockt helemaal! Vergeet ten slotte niet om je mooiste sieraden te dragen, zonder festival accessoires is jouw look namelijk niet compleet. Wat dacht je van onze Ibiza sieraden met onze typerende boho style? Deze vrolijke sieraden geven jouw festival look toch nog een zomers tintje!

Na regen komt zonneschijn!

In tegenstelling tot een regenachtige dag, kan het ook zo zijn dat we met zijn allen staan weg te smelten in de bloedhete zon! Niets is vervelender dan een zwetende nek door een dikke bos haren, kies daarom voor onze leuke haarelastiekjes waarmee je superleuk een vlecht of staart kunt maken! Wil je toch graag je haren los dragen? Misschien zijn onze haarbanden dan wel wat voor jou! Ben je gegarandeerd van een zonnige dag? Dan is onze short met blaadjes superleuk voor jou! Combineer hem met een off shoulder top, zodat je schouders een mooi kleurtje kunnen krijgen. Voor de liefhebbers hebben wij ook verschillende festival jurkjes zodat je lekker luchtig de dag door kan brengen. Om al jouw spulletjes veilig te stellen tijdens een druk feest, kies je voor ons kleine festival tasje! Perfect om je telefoon in te stoppen en je consumptiemunten te bewaren!