Bestsellers

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Leaf prints voor een zomers dagje

Naast de vrolijke bloemenprint is er tegenwoordig ook een superleuke andere print te vinden in menig kledingkast, de leaf print! De palmboom heeft mooie grote bladeren en laat dit nu verrassend genoeg goede inspiratie zijn voor tropische, zomerse printjes. Heb jij hem ook al gescoord? Wij hebben supertoffe items met een leaf print, zoals onze leaf bikini en onze leaf dress! Hoe leuk zijn deze items voor de zomer? Shop ze snel, want ze staan niet voor niks tussen onze bestsellers!

Jumpsuits zijn altijd welkom!

We kunnen het niet vaak genoeg blijven herhalen, jumpsuits mogen deze zomer volop gezien worden! Het is een van onze favo beststellers, en weet je waarom? Omdat jumpsuits super comfi zijn en altijd super stylish staan! Bovendien is het lekker makkelijk, je hoeft er alleen maar een goed paar schoenen en sieraden bij te matchen, en klaar ben je! Neem bijvoorbeeld onze leaf jumpsuit, perfect voor een zomerse dag op het terras! Combineer hem met een van onze mooie hoeden en een zonnebril en jouw outfit rockt helemaal! Wordt het 35 graden en is een lange jumpsuit te warm? Heb je onze playsuits toevallig al gespot?

Het favoriete item voor de zomer!

Welk sieraad is nu perfect voor de zomerdagen? Juist, enkelbandjes! Perfect voor een zomerse beach look! Ze zijn deze zomer zeer geliefd met schelpjes, maar ook het dragen van een zilveren enkelbandje is razend populair! Enkelbandjes staan erg leuk onder een opgerolde jeans of natuurlijk onder een jurkje of rokje.