My Jewellery wedding essentials

Wedding essentials

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Het trouwseizoen is van start gegaan!

De lente is begonnen en na die sombere winter worden we met zijn allen weer een stukje vrolijker van de warme zonnestralen en de bomen die weer groene blaadjes beginnen te krijgen! Het is dan ook niet voor niets dat de lente het perfecte touwseizoen is. Of je nu zelf de gelukkige bent die in het huwelijksbootje stapt of welkom bent als gast, bij My Jewellery ben je aan het juiste adres voor de perfecte bruiloft outfit! Zoek je bruiloft kleding en bruiloft accessoires om te stralen tijdens de bruiloft van je beste vriendin of vriend, familielid of kennis? Je vindt het hier allemaal!

Less is more

Met bruiloften kun je helemaal losgaan, maar pas wel op, want de bruid staat deze dag in de spotlights en daarom kun je je als gast zijnde beter wat subtieler kleden. Zoeken jij en je vriendinnen de perfecte bruidsmeisjes jurken om ervoor te zorgen dat jullie als bruidsmeisjes één geheel zijn? Kijk dan eens naar onze suedine dress 2.0! De zachte kleuren zijn enorm geschikt om te dragen tijdens een bruiloft! De bruid zal zeker weten blij zijn als haar bruidsmeisjes in deze jurk verschijnen!

Witte kanten jurk als party dress

Ben jij de gelukkige en zoek je een minder grote en lange jurk voor tijdens jullie spetterende feest waar je lekker in kan dansen? Dan is de Lace Dress iets voor jou! Met een witte kanten jurk die een open rug heeft zal jij de hele avond het stralende middelpunt zijn. Wit is de kleur van de bruid en mag officieel niet door bruidsmeisjes gedragen worden, waardoor jij extra opvalt tijdens jullie trouwfeest!

It’s all about details

Na het uitzoeken van de perfecte jurkjes kun je aan de slag gaan met wat decoratie hier en daar! Mochten jullie als bruidsmeisjes het niet leuk vinden om allemaal dezelfde jurk te dragen, kies dan bijvoorbeeld allemaal dezelfde bruiloft accessoires uit, zoals oorbellen. De Round Stone Earrings zijn er in superveel verschillende kleuren en combinaties, dus het kan bijna niet anders dan dat er iets voor jou tussen zit! Je kunt ze overal bij matchen, en natuurlijk ook tijdens andere feestjes dragen. Ben jij zelf de gelukkige bruid en ben je op zoek naar mooie bruidssieraden? Neem dan ook gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment!