Hart

 

My Jewellery groothandel 

My Jewellery is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand, zeer betaalbaar accessoire- en sieradenlabel. Onze inhouse designers zorgen er wekelijks voor dat onze nationale en internationale klanten met de nieuwste items verrast worden; zowel via onze webshop als in onze 300+ partnerstores én 4 eigen boutiques. Middels een enorm social media bereik proberen wij dagelijks aan de wensen van onze klanten te voldoen door de meest on-trend ontwerpen te lanceren.  

Inkoop collectie van My Jewellery

De merkbeleving, scherpe prijzen, snel wisselende collectie en kwalitatief zeer goede items zorgen voor een groeiende populariteit en een trouwe fanbase. Omdat wij direct uit voorraad leveren kunnen wij een order binnen 2 werkdagen versturen. Dit zorgt ervoor dat jouw collectie altijd up-to-date en aangevuld kan zijn! Vier keer per jaar wordt er een nieuwe collectie gelanceerd. Dit betekent echter niet dat we tussendoor geen on-trend items aan de collectie toevoegen. Wekelijks wordt de shop gevuld met de leukste musthaves die zowel online als offline snel en gemakkelijk bijbesteld kunnen worden. We adviseren je graag om een leuke collectie samen te stellen zodat onze producten een mooie toevoeging zijn voor jouw winkel!

 

 

 

Winkelpresentatie

Als jong en dynamisch bedrijf denken wij graag mee met de presentatie bij onze klanten. Wij hebben dan ook veel presentatiemateriaal & adviseren je graag hoe je onze producten uniek en op een creatieve manier, passend bij jouw winkel, kunt presenteren. Inspiratie nodig? Wij helpen je graag!  

 

 

Samenwerking met My Jewellery

Wij zijn continu op zoek naar leuke verkooppunten die matchen met de stijl van My Jewellery. Denk jij dat jouw winkel de perfecte match is en heb je interesse om een mooie collectie in te kopen? Mail naar wholesale@my-jewellery.com en we zullen snel contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.  


✓ Directe levering uit voorraad

✓ Snel wisselende collectie

✓ Grote naamsbekendheid

✓ Uitgebreid assortiment

✓ Kwalitatieve sieraden