My Jewellery Brand Boutique Den Bosch 

Kruisstraat 16a
5211 DV ’s-Hertogenbosch

Maandag - 13.00 - 17.00

Dinsdag - 10.00 - 18.00

Woensdag - 10.00 - 18.00

Donderdag - 10.00 - 21.00

Vrijdag - 10.00 - 18.00

Zaterdag - 10.00 - 17.00

Zondag - 12.00 - 17.00In Den Bosch vind je de allerleukste en gezelligste boutique in de Kruisstraat, namelijk onze eigen My Jewellery Brand Boutique! Voordat je het centrum inloopt, kun je super gemakkelijk de boutique van My Jewellery bezoeken. Wandel gewoon vanuit het station rechtdoor en na de brug ga je de derde straat rechts. Het bezoeken van de My Jewellery Boutique is zeker de moeite waard!

My Jewellery heeft in korte tijd een enorme groei doorgemaakt. Na een aantal succesvolle jaren online te hebben verkocht, werd dit knusse winkeltje in november 2015 geopend. We zijn dus niet alleen online en op verschillende social media actief, ook onze boutiques bieden een toevoeging aan het snelgroeiende merk.

 My Jewellery Boutique Den Bosch


In de My Jewellery Boutique vind je sieraden, accessoires en on-trend kleding
 

In onze Brand Boutique presenteren wij alle sieraden, kleding en accessoires, die je op je gemak kunt bekijken en passen. De items liggen mooi gepresenteerd in leuke kussentjes, glazen doosjes en onze mooie MY sieradenrekken. Ons team geeft met liefde advies en helpt je met het vinden van de leukste fashion items voor in je garderobe. Bij ons spot je de leukste armcandy, kettinkjes, ringen, oorbellen, etc.

Ook hebben wij een enorm aanbod kleding en accessoires die bijna wekelijks verandert. My Jewellery staat erom bekend om een gehele outfit aan te bieden voor een gangbare prijs.
 

Boutique Den Bosch My Jewellery


Inspelen op nieuwe trends


Door in te spelen op de nieuwste trends, hebben wij maandelijks nieuwe spulletjes om aan jullie te laten zien. Niet alleen is de collectie erg snel wisselend en gevarieerd, ook zijn de artikelen kwalitatief erg goed en ontzettend populair. Met zo’n uitgebreide collectie biedt My Jewellery items die passend zijn voor iedere stijl.

My Jewellery Den Bosch


De bourgondische straten van Den Bosch
 

De Brand Boutique past perfect in de Bourgondische straten van Den Bosch. Het is een fijn, gezellig winkeltje in een van de zijstraatjes van het centrum, welke ook nog eens gemakkelijk bereikbaar is vanaf het station. In deze straten zijn ontzettend leuke restaurantjes, koffiebarretjes en andere leuke winkeltjes. Perfect voor een shopping day!

Onze boutique is zeven dagen per week geopend. Je kunt altijd bij ons terecht voor de leukste aankopen, het beste advies of gewoon voor de gezelligheid!

Den Bosch My Jewellery

We zien je graag snel in onze Boutique!
 

With love,