Tijdelijk gratis verzending van je order!

Editors pick

Our office girls in My Denim

Door Kim van Valderen, 6 maart 2020

De nieuwste, vintage denim items zijn gelanceerd! Dat betekent enorm veel keuze uit mooie, basic items voor jouw kledingcollectie. The most exciting part? Deze broeken, rokjes en jackets hebben een perfecte fit voor elk lichaamstype. Wij gingen in gesprek met onze collega's en vroegen hoe zij dit ervaren.

Naam: Desi
Leeftijd: 27 jaar

Functie: Coördinator Binnendienst & Key Accounts
Lengte: 164 cm
Maat: S en draagt van de flared jeans maat S/32

MY style: Feminine & casual. In de zomer draag ik graag meer vrouwelijke kleding (jurkjes, bloemenprints, kleurtjes). In de winter kies ik liever voor een fijne jeans met trui, lekker comfy!

Wat vind je van de nieuwe denim collectie?
Ik ben al jaren op zoek naar een flared jeans die ik pas met mijn lengte. Flared jeans zijn namelijk vaak te lang. Gelukkig werd er geluisterd naar mijn input en zijn de flared jeans te bestellen in meerdere lengtematen, zo fijn!

Hoe style jij de flared jeans?
Ik heb gekozen voor een fijne lente-look en de jeans gecombineerd met een fris, wit blousje. Met witte hoge sneakers & veel sieraden maak ik mijn outfit af. 

Naam: Eefje
Leeftijd: 34 jaar
Functie: Accountmanager
Lengte: 167 cm
Maat: S en draagt van de flared jeans maat S/32

MY style: Ik heb niet echt één bepaalde stijl. Als je mijn kledingkast bekijkt zie je een mix van vrouwelijk & bohemian stoer.

Wat vind je van de nieuwe denim collectie?
Heel blij mee! Ik houd van bohemian chic en daar passen flared jeans perfect bij. Ook vind ik het belangrijk dat denim items comfortabel zitten, en hun pasvorm behouden. Dat komt met deze items wel goed.

Hoe style jij de flared jeans?
Met een schattig topje en mooie slangenprint laarsjes is mijn lookje compleet! Daarnaast vergeet ik nooit om mijn outfit af te maken met sieraden die hier ook bij passen, zoals een ketting riem en sieraden met muntjes.

Naam: Merel
Leeftijd: 22 jaar
Functie: Customer Care Coördinator Offline
Lengte: 171 cm
Maat: L en draagt van de flared jeans maat L/32

MY style: Ik houd van diverse kledingstijlen, maar altijd met een vrouwelijke touch. Het belangrijkste vind ik dat ik me er fijn in voel. 

Wat vind je van de nieuwe denim collectie?
Super leuk dat er nu een denim assortiment is dat past bij verschillende type vrouwen! De flared jeans die ik draag sluit super mooi aan, maar zit niet te strak. Daarnaast kan ik dit eindeloos combineren met items die ik al heb.

Hoe style jij de flared jeans?
Meestal draag ik een flared jeans van spijkerstof met een T-shirt, sneakers en statement riem. Maar als ik naar een feestje ga vind ik het ook super leuk om hem met een hak en mooie top te combineren! 

Naam: Pleuni
Leeftijd: 24 jaar
Functie: Brand coördinator & model
Lengte: 175 cm
Maat: S en draagt van de flared jeans maat S/34

MY style: Ik zou mijn stijl beschrijven als casual met een stoere touch. Ik houd erg van de Scandinavische stijl. Ik vind het leuk om fijne basics eigen te maken, door deze te stylen met accessoires en sieraden.

Wat vind je van de nieuwe denim collectie?
Ik ben super blij met de denim lijn, want ik draag bijna iedere dag een jeans. Deze flared jeans zit echt perfect, heeft een mooie hoge taille en de pijpen zijn lekker lang!

Hoe style jij de flared jeans?
Ik vind de jeans erg tof om te dragen als co-ord met het bijpassende denim jack. Wat mij betreft is dit een outfit die je tijdens vele gelegenheden kunt dragen!

Vintage denim collectie

 1. Blauwe flared jeans
  Blauwe flared jeans
  Blauwe flared jeans
  Vanaf € 44,95
 2. Zwarte flared jeans
  Zwarte flared jeans
  Zwarte flared jeans
  Vanaf € 44,95
 3. Zwart spijkerjasje met hartjes
  Zwart spijkerjasje met hartjes
 4. Zwarte spijkerbroek met hartjes
  Zwarte spijkerbroek met hartjes
  Zwarte spijkerbroek met hartjes
  Vanaf € 17,50 Normale prijs € 44,95

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Ook interessant

bodytype My Jewellerybodytype My Jewellery

Info & advies
Welk bodytype heb ik?

#loveyourbody

welke gezichtsvorm heb ik?welke gezichtsvorm heb ik?

Info & advies
Welke oorbellen passen bij mijn gezicht?

Vierkant, ovaal, lang...