DRESS DEAL: 2 jurkjes voor €54,99!
Meet our male colleagues


Bij My Jewellery zie je vooral veel vrouwen, maar we hebben ook super getalenteerde mannen rondlopen. Daarom stellen wij aan jullie graag een aantal mannen voor die bij My Jewellery werken. Want hoe vinden onze mannelijke collega’s het om te werken bij My Jewellery? 

23 december 2022 | Door  Zoë Mattens
Leestijd: 4 minuten


Maarten Bos - Digital Lead

Hoe lang werk je bij My Jewellery?
Sinds juli 2021.

Waarom heb je gekozen voor My Jewellery?
Omdat het een mooie partij is met een flinke dosis ondernemerschap! My Jewellery heeft grootste plannen om verder te groeien, dat spreekt me enorm aan! 

Hoe is het om (als man) bij My Jewellery te werken?
Het is soms nog even wennen, omdat ik bij bedrijven heb gewerkt met veel mannen. Ik kwam er wel snel achter dat met vrouwen werken veel fijner is. Mannen willen heel graag het laatste woord hebben en vertonen soms macho gedrag. Daarnaast is er niet zoveel verschil, want het gaat om de invulling van je job en de passie voor het vak!

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?
Stand-up met de webbouwers, prioriteiten bepalen, collega’s informeren en betrekken bij projecten. Ook maak ik toekomstplannen voor het nieuwe e-commerce landschap, wat nog veel beter gaat worden, dan wat we op dit moment hebben. We willen nog relevanter worden voor onze doelgroep en daarnaast verdere stappen zetten in Europa.

Hoe ziet een dag bij My Jewellery er voor jou uit?
Ik ben het liefst vroeg op kantoor. Rond 9.00 uur start de stand-up met onze webbouwers. Met de bouwers bespreek ik de voortgang van werkzaamheden en projecten. Vervolgens zetten we acties uit met het team met een gezamenlijk doel voor ogen. Daarnaast werk ik met collega’s van verschillende afdelingen aan digitale projecten.

Wat maakt dit werk voor jou leuk?
Je kunt hier echt het verschil maken en echt nadenken over hoe je onderdelen, projecten en processen beter kunt maken!  Het grappige is dat ik het niet als werk zie. We doen samen veel toffe dingen met een passie voor het vak. Echt iedereen gaat ervoor!


You might like these

Meet the team | Content

Meet the team | Tech

Meet the team | Warehouse


Thom Timmer - Business Development Manager


Hoe lang werk je bij My Jewellery?
Sinds juli 2021.

Waarom heb je gekozen voor My Jewellery?
 Het leek mij ontzettend leuk om een next generation merk als My Jewellery (met zo’n sterke Instagram en TikTok focus) te helpen om ook internationaal succesvol te worden. Ook de positieve vibe bij My Jewellery was een doorslaggevende factor voor mij.

Hoe is het om (als man) bij My Jewellery te werken?
Ik vind het superleuk om te mogen werken in een bedrijf met zoveel vrouwen. Thuis ben ik dit ook gewend. Ik heb een zoontje en twee dochters, dus bij mij thuis zijn de mannen ook in de minderheid. Als vrouw is het denk ik minstens net zo leuk om bij My Jewellery te werken; er hangt een superfijne wij doen het samen, girlpower sfeer met Sharon als inspirerend voorbeeld. Uiteindelijk werken er natuurlijk super veel mannen in de fashion industrie, dus ik denk dat man of vrouw niet veel uitmaakt. Ik merk natuurlijk wel dat ik zelf niet zo in het product zit als mijn vrouwelijke collega’s. Maar goed, dat compenseer ik hopelijk weer op andere vlakken. Door bijvoorbeeld iedere dag Instagram en TikTok trends te volgen.

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?
Het aansturen en ondersteunen van het (internationale) sales team, het opzetten van nieuwe business partnerships en werken aan de internationale uitbreiding van My Jewellery in de breedste zin.

Hoe ziet een dag bij My Jewellery er voor jou uit?
Overleggen met het sales team, met andere afdelingen en met onze retail partners over orders/leveringen, resultaten en toekomstige collecties/plannen. Daarnaast ben ik heel druk bezig om de juiste mensen intern en extern in beweging krijgen om My Jewellery in Europa goed op de kaart te zetten. In de toekomst zal ik hiervoor ook regelmatig in het buitenland te vinden zijn.

Wat maakt dit werk voor jou leuk?
De constante, snelle veranderingen en het groot mogen denken (the sky is the limit). Maar ook de positieve energie bij My Jewellery en de inspirerende collega’s. Oh.. en de verse broodjes in de kantine vergeet ik bijna… erg lekker!

Joren Wouters - IT Consultant


Hoe lang werk je bij My Jewellery?
Vanaf september 2020.

Waarom heb je gekozen voor My Jewellery?
Omdat het een snel groeiend bedrijf is met een groot data team waar je veel van kunt leren! Wat mij ook aansprak is dat je zelf projecten binnen het bedrijf kunt opzetten en tot een goed einde kan brengen. Daarnaast is het ook handig dat het hoofdkantoor zich in Den Bosch bevindt, want daar woon ik.

Hoe is het om (als man) bij My Jewellery te werken?
Het is hartstikke leuk om bij My Jewellery te werken. Ik werk hier pas net, maar ik voel me al helemaal thuis. Ik denk dat het grootste verschil tussen mannen en vrouwen is dat mannen niet naar de sample sale gaan. Mannen hebben minder ‘gevoel’ bij het product. Waar vrouwen helemaal blij worden van kleding en sieraden, kan het ons mannen niet heel veel schelen.

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?
Als Data Analist voorzie ik andere afdelingen van de juiste inzichten zodat zij goede beslissingen kunnen maken. Dit is met veel verschillende soorten data en met heel veel verschillende afdelingen. Zo helpen we klantenservice met het inzichtelijk maken van hoeveel klantvragen er via welke kanalen binnenkomen, en helpen we Retail met het opzetten van klant tevredenheids enquêtes in de winkels. Heel breed dus, wat het extra leuk maakt!

Hoe ziet een dag bij My Jewellery er voor jou uit?
Mijn dag begint met een stand-up met het team, daarin bespreken we wat iedereen die dag gaat doen. Daarna maak ik een planning voor die dag en verstuur ik e-mails. Vervolgens maak ik een dashboard voor de klantenservice, maken we met het team een planning voor de komende twee weken en bespreek ik het dashboard met de klantenservice. Dan is het alweer tijd voor lunch en tafeltennis! In de middag los ik problemen in het dashboard van inkoop, heb ik meetings met het BI-team over het ontsluiten van data en design ik het nieuwe inkoop dashboard.

Wat maakt dit werk voor jou leuk?
Zowel het analyseren van data, hier inzichten uithalen en het sparren met de business is wat dit werk zo leuk maakt. Wat ook leuk is aan My Jewellery als bedrijf, is dat je bij letterlijk iedere afdeling gewoon naar binnen kunt lopen en met iedereen een praatje kunt maken.


Donné Napo - Software Engineer


Hoe lang werk je bij My Jewellery?
Sinds oktober 2021. 

Waarom heb je gekozen voor My Jewellery?
Ik was op zoek naar een baan waarbij ik mezelf kan ontwikkelen en waar ik met moderne technieken kan werken. Tijdens mijn gesprekken bij My Jewellery kreeg ik het idee dat dit een leuk bedrijf is, waar ik ook nog eens kon werken met mijn favoriete tools.

Hoe is het om (als man) bij My Jewellery te werken?
Het meest opvallende verschil met mijn vorige banen is zeker het creatieve element bij My Jewellery. Zodra je binnenkomt zie je gelijk aan de aankleding van het kantoor dat er goed over is nagedacht, wat je natuurlijk ook wel verwacht bij een modebedrijf. Het assortiment van My Jewellery is grotendeels gericht op vrouwen, dus ik kan mij wel voorstellen dat je als vrouw wat meer affiniteit hebt met de business van het bedrijf dan de gemiddelde man.

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verbeteren van bestaande applicaties en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast heb ik ook de dagelijkse meetings met collega's en verhelp ik soms wat problemen.

Hoe ziet een dag bij My Jewellery er voor jou uit?
Meestal kom ik tussen 8.45 en 9.00 uur op kantoor, dan pak ik een kop koffie en bereid ik me voor op de stand-up om 9:00 uur. Als de stand up afgelopen is, heb ik een paar uur om codes te tikken en te testen voordat de pauze begint. De catering bij My Jewellery is goed, dus ik bestel meestal gewoon wat en soms iets te veel, haha. Na de pauze ga ik vaak nog even naar buiten voordat ik het werk weer oppak. Daarna vliegt de dag voorbij.

Wat maakt dit werk voor jou leuk?
My Jewellery groeit hard en dat brengt de nodige uitdaging met zich mee qua software. We werken met een relatief kleine groep developers, dus dat vraagt om veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Dit is voor mij de ideale omgeving om op verschillende vlakken beter te worden. De sfeer en collega's zijn ook fijn, dus dat is mooi meegenomen.


Joeri Christiaan - Data Engineer


Hoe lang werk je bij My Jewellery?
Sinds augustus 2021.

Waarom heb je gekozen voor My Jewellery?
Uiteindelijk was ik er van overtuigd dat dit de juiste plek voor mij is om mezelf verder te
ontwikkelen. Door zowel de reeds aanwezige kennis en het gebruik van de nieuwste technieken, werd het mij duidelijk dat ik hier kan groeien.

Hoe is het om (als man) bij My Jewellery te werken?
Persoonlijk merk ik in mijn directe omgeving niet per se dat het merendeel vrouw is. In het BI team zijn de mannen zeer goed vertegenwoordigd! Verder zie je binnen het kantoor natuurlijk wel de vrouwelijke touch op veel plekken naar voren komen, dat maakt het in ieder geval geen suffe werkplek. Als vrouw zijnde zal het wel iets anders zijn denk ik, gezien dit ook de doelgroep is van het bedrijf. Je hebt dan net wat meer profijt van de leuke personeelskorting bijvoorbeeld, maar al met al denk ik dat de beleving van het werken bij My Jewellery grotendeels niet af hangt van je geslacht. Ik ben ervan overtuigd dat binnen dit bedrijf de cultuur toch echt hetgeen is waar je als man het meeste van zult merken.

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?
Als data engineer houd ik mij bezig met het inladen en beschikbaar stellen van alle data die het bedrijf gebruikt. Daarbij werk ik ook mee aan de hele opzet van het nieuwe data platform wat op dit moment wordt ontwikkeld.

Hoe ziet een dag bij My Jewellery er voor jou uit?
Iedere dag begint met een stand-up. Daarbij vertellen we elkaar waar we mee bezig zijn en eventueel waar we tegenaan lopen. Zo kunnen we elkaar helpen waar nodig, en blijven we op de hoogte van wat er gebeurt. Verder is het zaak om alle stories af te ronden binnen de sprint. Dat gaat soms door er alleen aan te werken, maar vaak werken we er ook samen aan. Daarnaast zijn er tussendoor altijd wel wat kleine meetings om goed in contact te staan met de rest van het team of met de andere afdelingen. En natuurlijk het dagelijkse potje rond de tafel in de pauze niet te vergeten!

Wat maakt dit werk voor jou leuk?
De omgeving is erg prettig om in te werken. Er heerst een goede sfeer, iedereen voelt zich vrij om wat te delen. Ook staat het persoonlijk leren centraal, waarin het niet erg is om fouten te maken.
Verder merk je bij iedereen de drive om er iedere dag weer voor te gaan, wat dan ook weer motiverend werkt!

De sieraden uit de Equal collectie van My Jewellery zijn ontworpen voor iedereen! Deze unisex sieraden kunnen dus door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Voor welk sieraad ga jij?

 1. Bold Spirit ketting met kruis | My Jewellery
  Bold Spirit ketting met kruis
 2. Equal armband schuine schakel | My Jewellery
  Equal armband schuine schakel
 3. Zwarte forever connected armband | Vriendschap sieraden My Jewellery
  Zwarte forever connected armband
 4. Bold Spirit ketting met geribbeld kruis | My Jewellery
  Bold Spirit ketting met geribbeld kruis
 5. Mannen armband | Vaderdag cadeau My Jewellery
  Zwart vader armbandje
 6. Equal ketting schuine schakel | My Jewellery
  Equal ketting schuine schakel
 7. Ketting parels en slotje
  Parelketting met slotje
 8. Equal armband platte schakel | My Jewellery
  Equal armband platte schakel
 9. MOOD ring met vierkante zwarte steen | My Jewellery
  MOOD ring met vierkante zwarte steen
 10. MOOD ketting met zwarte stenen
  MOOD ketting met zwarte stenen
  MOOD ketting met zwarte stenen
  Vanaf € 16,09 Normale prijs € 22,99
 11. Atelier vintage zegelring
  Atelier vintage zegelring
 12. Equal ketting platte schakel | My Jewellery
  Equal ketting platte schakel
 13. Ketting set met zoetwaterparel
  Driedubbele ketting met parels
 14. Brede ring basic
  Brede ring basic
 15. Equal armband open schakel | My Jewellery
  Equal armband open schakel

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

You might like these

Meet the team | Tech

Meet the team | Warehouse