Editors pick

Meet the colleague | Front End Developer

Door Lonne Brummans, 20 augustus 2021

In onze 'meet the colleague' blog stellen we je voor aan een van onze collega's van My Jewellery die zich kort voorstelt en vertelt over zijn of haar werkzaamheden binnen ons bedrijf. Nieuwsgierig naar de werkzaamheden van een Front End Developer? Lees dan snel verder!

Collega Maarten Nieuwenhuizen
Functie: Front End Developer

Wat houd je functie in?
Ik werk als frontend developer binnen het CRO team. Ik zet designs om naar werkbare functionaliteiten op de website. Dit kunnen A/B testen zijn maar ook nieuwe functies of (kleine)aanpassingen.

Hoe ziet een werkdag er ongeveer voor jou uit?
Mijn dag begint altijd rond 8.15 uur. Ik check eerst mijn agenda en mailbox, daarna kijk ik hoe lopende A/B testen het doen. Vervolgens kijk ik op de planning naar de tickets die nog moeten worden opgepakt en wat er eventueel bij is gekomen.

Zodra ik weer up to date ben ga ik verder met het ticket waar ik al aan werkte of ik pak een nieuw ticket op. Gedurende de dag krijg ik regelmatig nog verzoeken voor (kleine) aanpassingen in lopende projecten. Deze probeer ik dan zo snel mogelijk aan te passen.

Wat maakt het werken bij My Jewellery zo leuk?
Collega’s, werksfeer, maar ook de aandacht die MJ besteed aan het personeel. Hierdoor krijg je een erg gewaardeerd en betrokken gevoel bij het bedrijf. Er worden daarnaast leuke activiteiten bedacht voor het personeel, ook tijdens de lockdown ging dat gewoon door. Zo werd er bijvoorbeeld een online bingo gehouden of een online pub quiz gehouden. 

Op welk project ben je het meest trots?
Ik vond het meehelpen opzetten van de engelse en duitse websites erg leerzaam. Zo kun je zien wat er allemaal bij komt kijken om de sites up and running te krijgen, maar ik ben ook trots op alle andere projecten. Alles bij elkaar zorgen die ervoor dat de website beter en gebruiksvriendelijker wordt.

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Ook interessant

Editors Pick
Meet the team | BI
Data & ontwikkeling

Editors Pick
Meet the team | HR
Get to know us