Heatwave alert! Nieuwe sale items met korting tot 70%

Editors pick

Meet the team | Branding

Door Lonne Brummans, 14 juli 2021

Deze Meet the Team staat in het teken van Branding. Dit team zorgt voor de mooiste foto’s, is verantwoordelijk voor de leukste online en offline uitingen en maakt van de nieuwste items een échte collectie!

Collega Pleuni Cuppen
Functie: Brand Coördinator

Wat houdt jouw functie precies in?
Ik ben als brand coördinator verantwoordelijk voor het ontwikkelen en bewaken van de merkidentiteit en imago van My Jewellery. Dit doe ik door het bedenken, initiëren en uitwerken van branding-campagnes.

Hoe laat jij de welbekende MJ-branding terugkomen in jouw werk?
Ik houd nauwlettend in de gaten of alle content past binnen de MJ-branding. Alle content toetsen we dan ook aan onze merkwaarden.

Op welk design/foto/video ben jij het meeste trots?
Ik ben erg trots op de moederdag campagne van afgelopen jaar. Het hele verhaal en het beeld klopte bij wat we willen uitstralen als merk.

Met welk project ben je op dit moment bezig?
Op het moment ben ik druk bezig met een – voor nu nog - geheim project waar jullie binnenkort meer over zullen horen.


Collega Iris Krijnen
Functie: Graphic Designer Visual Merchandise

Wat houdt jouw functie precies in?
Ik ben verantwoordelijk voor alle offline grafische uitingen vanuit team Branding. Denk aan posters, flyers, signing, out of home reclame, advertenties in tijdschriften en het POS materiaal in onze boutiques en verkooppunten.

Hoe laat jij de welbekende MJ-branding terugkomen in jouw werk?
Om de stijl van MJ goed terug te laten komen op alle vlakken, kijk ik altijd goed naar de campagne waarbij de uiting hoort. Zo vormen de online uitingen, campagne beelden en de offline uitingen allemaal 1 lijn volgens het bijhorende concept.

Op welk design/foto/video ben jij het meeste trots?
Ik ben het meeste trots op de “out of home” reclame van de zomercampagne 2021. Dit was supergaaf om je eigen werk terug te zien door de hele stad, helemaal op zo’n groot formaat!

Met welk project ben je op dit moment bezig?
Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen van onze nieuwe boutique in Antwerpen. Hier komen verschillende dingen bij kijken. Van raambestickering, bordjes in de paskamers, een video op de tv schermen tot aan een flyer en mooie aankleding voor de opening.

Collega Ellis Rebel
Functie: Video Content Creator

Wat houdt jouw functie precies in?
Ik ben verantwoordelijk voor alle video’s binnen My Jewellery. Denk aan campagne video’s, collectie video’s, YouTube video’s, video’s voor op socials en ga zo maar door. Heel divers, dus elke dag is anders!

Hoe laat jij de welbekende MJ-branding terugkomen in jouw werk?
In mijn video’s probeer ik de kijker altijd te inspireren en een sprankelend beeld neer te zetten. Het product staat natuurlijk centraal, maar daarnaast probeer ik ook vaak een verhaal te vertellen in de video’s. In deze verhaaltjes pak ik de kleine geniet momentjes en vorm ik hieromheen een video. 

Op welk design/foto/video ben jij het meeste trots?
Dit vind ik heel moeilijk kiezen, omdat ik al zo veel leuke en mooie dingen heb mogen doen en maken. Het project wat mij wel het meeste is bijgebleven is de Powersuit campagne. Dit was de eerste campagne waar ik video’s voor heb gemaakt, en dat meteen al in mijn eerste week! Hiervoor heb ik een backstage video en een collectie video gemaakt die het gevoel wat de Powersuits je geven goed overbrengen. Ik kijk hier nog steeds heel trots op terug. 

Met welk project ben je op dit moment bezig?
Ik ben eigenlijk altijd bezig met allerlei projecten door elkaar. Wanneer ik de ene dag een collectie aan het filmen ben kan de dag daarna een andere collectie gelanceerd worden. Dus ook nu ben ik bezig met het editen van video’s voor verschillende collecties en staan er wat shoots op de planning, so stay tuned! 


Collega Kelly Adriaansen
Functie: Grafisch Vormgever (Online)

Wat houdt jouw functie precies in?
Ik ben voornamelijk bezig met het visueel presenteren van het merk en de producten aan de klant via alle online kanalen.

Hoe laat jij de welbekende MJ-branding terugkomen in jouw werk?
Ik probeer altijd vernieuwend en verassend te blijven, maar wel met het My Jewellery ‘sausje’ er overheen. Dit doe ik dan door bekende stijl elementen te gebruiken.

Op welk design/foto/video ben jij het meeste trots?
Eigenlijk elk project wel. Omdat ik alles voor online doe zie ik mijn werk natuurlijk dagelijks terug op de socials en dat maakt mij trots.

Met welk project ben je op dit moment bezig?
Op dit moment ben ik bezig met het visueel klaarmaken van een aantal collectie lanceringen die eraan zitten te komen. 

Collega Annabel Mehl
Functie: Social Content Creator

Wat houdt jouw functie precies in?
Content maken voor de verschillende social media platformen, voornamelijk Instagram stories en TikTok. Ook het creatief bedenken van de ideeën, het uitwerken hiervan en het inplannen van de posts. Daarnaast het maken van behind the scenes tijdens shoots op locatie en gewoon op kantoor. Ook ben ik vaak te zien in de YouTube videos op het My Jewellery account & in de advertentie filmpjes op Snapchat!

Naast het maken van de content ben ik ook bezig met het analyseren van de impact! Hiervoor werk ik dan weer samen met de marketing afdeling. 

Hoe laat jij de welbekende MJ-branding terugkomen in jouw werk?
Ik laat het terugkomen door middel van al de content die ik maak in de vorm van beelden/sfeer en de manier van spreken richting onze volgers via de verschillende social media platformen. Hierbij trek ik de lijn door van de grafische stijl die worden gemaakt voor desbetreffende campagne.

Op welk design/foto/video ben jij het meeste trots?
Ik kan niet echt 1 ding bedenken, maar als ik echt moet kiezen zeg ik die story reeks die ik heb gemaakt voor de lancering van de Powersuits! Hiervoor heb ik een aantal powervrouwen geinterviewd die binnen My Jewellery werken, dat was zo leuk om te doen. En het was ook speciaal omdat dit een van mijn eerste projecten was die ik zelf mocht doen!

Met welk project ben je op dit moment bezig?
Ik ben continue met verschillende projecten bezig, altijd meerdere tegelijk. Ik hou mij op dit moment veel bezig met het in beeld brengen van de zomercollectie en de fantastische nieuwe collecties die eraan komen! 


Collega Nina Gooskens
Functie: Social Content Creator / Model

Wat houdt jouw functie precies in?
Ik ben werkzaam als Social Content Creator, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de sociale media kanalen, zoals TikTok. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat alle items uitgelicht worden en pakken wij de “TikTok trendjes” op. Hiernaast ben ik ook werkzaam als model bij My Jewellery, dit betekent dat ik model sta bij de fotoshoots voor onze nieuwe collecties en de foto’s op onze website.

Hoe laat jij de welbekende MJ-branding terugkomen in jouw werk?
Het is belangrijk om het gevoel van My Jewellery over te kunnen dragen in de video’s/foto’s. Ik kijk vaak naar welk gevoel een nieuwe collectie uit wil stralen, zodat ik dit kan toepassen in de foto’s/video’s die ik maak. Ook houden wij vaak hetzelfde lettertype en dezelfde woorden aan, zo wordt alle content één geheel.

Op welk design/foto/video ben jij het meeste trots?
Tijdens mijn tijd bij My Jewellery heb ik al veel leuke momenten meegemaakt. Maar de trip naar Ibiza om daar foto’s te maken vind ik toch wel het aller gaafste! 

Met welk project ben je op dit moment bezig?
Op dit moment maken wij vooral veel content voor TikTok, staan er leuke fotoshoots op de planning voor alle nieuwe collecties en zorgen wij ervoor dat My Jewellery naar een nóg hoger niveau wordt getild.

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Ook interessant

Editors pick
Meet the team | Storemanagers
The boutique girls

Editors pick
Meet the team | Tech | Core
Data & ontwikkeling