SUMMER SALE HAS STARTED: SHOP NOW!

Editors pick

Meet the team | Creatives

Door Lieke Schwitzner,  8 mei 2020

Meet the team! Dit keer geven drie van onze creatieve collega’s een kijkje achter de schermen. Ben jij ook benieuwd hoe alle eigen gemaakt prints en ontwerpen van My Jewellery tot stand komen? Lees dan snel verder.

Collega Marjolein

Functie: Product & Grafisch ontwerper

Hoe lang werk je al bij My Jewellery?
Ik werk nu 6,5 jaar fulltime bij My Jewellery en daarvoor werkte ik een jaar lang 1 dag in de week bij Sharon (eigenaresse MJ) thuis.

Waar haal jij inspiratie vandaan?
Ik haal eigenlijk inspiratie uit alles wat ik zie en tegenkom. Dit kan zijn tijdens het boodschappen doen, het (web)winkelen, via Pinterest, social media, tijdschriften, noem maar op! Maar ook gewoon bij mezelf in huis. Als ik bezig ben met een nieuwe collectie ontwerpen, kan ik ineens inspiratie zien in iets wat ik allang thuis heb staan. Zo heb ik laatst mijn wandkastje in huis opnieuw gestyled. Dit geeft me dan ook weer meteen creatieve inspiratie voor My Jewellery. En soms popt er gewoon ineens iets op en snap ik zelf ook niet waar het vandaan komt haha!

Op welk ontwerp ben jij het meest trots? 
Oehh lastig! De nieuwe badkleding collectie vind ik erg leuk geworden, de T-shirts van de Treasures collectie, maar ook alle sieradencollecties zoals de Custom Collectie, Ciao Bella Collectie en Moments to Collect, van logo, product tot sieradenkaartjes zijn eigenlijk ook geslaagd geweest!

Hoe zorg jij ervoor dat je creatief blijft tijdens het thuiswerken? 
Toch wel op dezelfde manier zoals ik dat altijd doe. Inspiratie op blijven doen op verschillende vlakken en me thuis omringen met inspirerende items. Daarnaast probeer ik nu wel elke dag even lekker buiten te wandelen, fijn om een frisse neus te halen, maar zo doe ik ook wat meer indrukken op!

Met welke collectie ben je op dit moment bezig? 
Met een héle gave, vernieuwende najaarscollectie. Het logo en de sieradenkaartjes hiervoor zijn al af en de eerste samples zijn in de maak! Ik ben nu druk bezig met de sieraden en bijpassende displays te ontwerpen #mochtikditalverklappeneigenlijk?

Collega Emma

Functie: Visual- & User Experience Designer

Hoe lang werk je al bij My Jewellery?
Sinds augustus 2019

Waar haal jij inspiratie vandaan?
Overal om mij heen zie ik inspiratie, denk aan mooie verpakkingen, mooie boeken of promotiemateriaal van andere merken of ik kijk op Instagram. Als ik gerichte inspiratie nodig heb voor de vormgeving van de website, vind ik het leuk om op andere websites/webshops te kijken, of op Pinterest! 

Op welk ontwerp ben jij het meest trots?
Eind 2019 zijn we overgegaan naar een nieuwe website. Sindsdien hou ik mij bezig met alle vormgeving hiervoor. Denk aan de banners op de homepage maar ook aan de collectiepagina’s. Over ieder detail wordt goed nagedacht. Na hard werken is het altijd superleuk om te zien als de designs live staan op de site.

Hoe zorg jij ervoor dat je creatief blijft tijdens het thuiswerken?
Ik zorg ervoor dat ik thuis een fijn plekje heb om te werken. Ik ruim altijd aan het einde van de dag mijn bureau op, zorg dat mijn kamer netjes is en het liefst heb ik altijd verse bloemen in huis. Daarnaast vind ik het ook fijn om lekker naar buiten te gaan tussen de middag, even een rondje te lopen zodat ik met nieuwe energie aan de middag kan beginnen!

Met welke collectie ben je op dit moment bezig?
Het ontwerpen van collecties doe ik zelf niet, dit laat ik over aan mijn collega’s. Maar wanneer de nieuwe collecties klaar zijn, zorg ik ervoor dat jullie de items op de webshop zien verschijnen.

Collega Shannon 

Functie: Print Designer

Hoe lang werk je al bij My Jewellery? 
Een half jaartje. 

Waar haal jij inspiratie vandaan?
Echt overal. Ik observeer heel erg veel; als ik buiten rond loop, in de stad, in een museum, overal ben ik opzoek naar gave kleurcombinaties en printjes. Ook kijk ik natuurlijk veel op Instagram en Pinterest, om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends. 

Op welk ontwerp ben jij het meest trots?
De allereerste door mij ontworpen print die uitkomt is natuurlijk heel bijzonder. Zo ben ik nu erg trots op de rood roze bloemenprint, waar we een rokje en een jurkje van hebben. Het is zo gaaf om je ideeën uitgewerkt te zien in een kledingstuk.  

Hoe zorg jij ervoor dat je creatief blijft tijdens het thuiswerken?
Ik heb veel online contact met andere collega’s. Door samen te praten over de kleding die we tof vinden, of de gave kleur combinaties die we ergens hebben gezien, krijg ik elke keer weer nieuwe ideeën. Daarnaast ga ik ook elke dag buiten wandelen om nieuwe ideeën op te doen. 

Met welke collectie ben je op dit moment bezig?
Momenteel ben ik bezig met de kledingcollectie voor het einde van de zomer. We hebben super veel gave ideeën dus het belooft tof te worden. Hou de website dus goed in de gaten, wie weet loop jij binnenkort in een van mijn ontwerpen.

Shop the story

 1. Geel gestreept shirt backprint
  Geel gestreept shirt backprint
 2. Bangle grijze steen| Bangles | Bangle armband My Jewellery
  Bangle grijze steen
  Bangle grijze steen
  Vanaf € 12,48 Normale prijs € 24,95
 3. Roze wikkeljurk met bloemenprint
  Roze wikkeljurk met bloemenprint
  Roze wikkeljurk met bloemenprint
  Vanaf € 27,97 Normale prijs € 39,95

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Ook interessant

favoriete denim itemsfavoriete denim items

Editors Pick
Our favorite: denim
Tijdloze kwaliteit

mixen en matchen met phone cordsmixen en matchen met phone cords

Styling
Mix and match: phone cords
Een echte musthave