DRESS DEAL: 2 jurkjes voor €54,99!
Meet the team | Creatives


Weer een nieuwe meet the team! Dit keer geven drie van onze creatieve collega’s een kijkje achter de schermen. Ben jij ook benieuwd hoe alle eigen gemaakt prints en ontwerpen van My Jewellery tot stand komen? Lees dan snel verder.

21 december 2022 | Door Zoë Mattens
Leestijd: 3 minuten


Marjolein Sommerdijk -  Product & Grafisch Designer


Hoe lang werk je al bij My Jewellery?
Ik werk nu vanaf 4 november 2013 bij My Jewellery
 en daarvoor werkte ik een jaar lang 1 dag in de week bij Sharon (eigenaresse MJ) thuis.

Waar haal jij inspiratie vandaan?
Ik haal eigenlijk inspiratie uit alles wat ik zie en tegenkom. Dit kan zijn tijdens het boodschappen doen, het (web)winkelen, via Pinterest, social media, tijdschriften, noem maar op! Maar ook gewoon bij mezelf in huis. Als ik bezig ben met een nieuwe collectie ontwerpen, kan ik ineens inspiratie zien in iets wat ik allang thuis heb staan. Ik ben zojuist verhuisd en ben volop bezig met mijn interieur inrichten. Dit geeft me dan ook weer meteen creatieve inspiratie voor My Jewellery. En soms popt er gewoon ineens iets op en snap ik zelf ook niet waar het vandaan komt haha!

Op welk ontwerp ben jij het meest trots? 
Oehh lastig! Ik werk elke keer weer met enorm veel plezier aan een nieuwe sieradencollectie en de branding van de verpakkingen, dat ik het lastig vind 1 ontwerp te kiezen.

Er komt eind oktober dit jaar wel een hele mooie nieuwe sieradencollectie aan, met leuke verpakkingen, waardoor ik alleen daarvoor al de collectie aan wil schaffen! Daar kijk ik voor nu wel heel erg naar uit!

Met welke collectie ben je op dit moment bezig? 
Ik ben op dit moment bezig met het logo en de verpakkingen van een hele gave Valentijns collectie. Spannendddd!!


You might like these

Meet the team | Branding

Meet the team | Customer Care

Meet the team | Product content


Jelijn de Jong - Assistent Product Designer


Hoe lang werk je al bij My Jewellery?
Sinds 14 december 2020.

Waar haal jij inspiratie vandaan?
Designers, de leukste outfits op straat en op kantoor, en lopende of opkomende trends waar wij een eigen My Jewellery touch aan kunnen geven.

Op welk ontwerp ben jij het meest trots? 
Op ons eigen design van de kandelaars voor de home collectie! En de Birthflower collectie, maar dit zijn beide collecties die nog gelanceerd moeten worden, stay tuned!

Met welke collectie ben je op dit moment bezig? 
Op dit moment zijn wij druk bezig met de leukste en nieuwste sieraden & accessoire collecties.


Marije Severijnen - Print Designer


Hoe lang werk je al bij My Jewellery?
Sinds 1 januari 2020.

Waar haal jij inspiratie vandaan?
Eigenlijk haal ik overal inspiratie vandaan! Het kan een kleurcombinatie zijn op een schriftje of iemand die langsloopt op het station. Daarnaast is er natuurlijk online heel veel inspiratie te zien tegenwoordig. Denk aan fashionshows, Instagram, Tik-tok, Pinterest. Soms sla je inspiratie op waar je niet direct iets mee kunt, en dit komt dan vaak later alsnog goed van pas. Mijn telefoon staat dan ook vol met inspiratie!

Op welk ontwerp ben je het meest trots?
Lastig om te zeggen! Vorige week zag ik een meisje op het station in een van onze bestsellers. Dat blijft toch wel het allerleukste en grootste compliment, als je iemand op straat ziet in onze collectie! Daarnaast krijgen we aankomend seizoen een sweater met een back-print die ik tof vind!

Met welke collectie ben je op dit moment bezig? 
Op dit moment werk ik voor een deel nog aan de laatste trends en toevoegingen van FALL/WINTER 21 maar daarnaast zijn we ook al volop bezig met de reguliere en swimwear collectie van SPRING/SUMMER 22. Beiden onwijs leuk!

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

You might like these

favoriete denim itemsfavoriete denim items

Meet the team | Branding

mixen en matchen met phone cordsmixen en matchen met phone cords

Meet the team | Customer Care